ΑρχικήinetSlack: Τι συμβαίνει με το χαρακτηριστικό "Slack Connect DM"

Slack: Τι συμβαίνει με το χαρακτηριστικό “Slack Connect DM”

Η διάσημη πλατφόρμα επικοινωνίας Slack που χρησιμοποιείται από εταιρείες, γίνεται ένα γνήσιο κοινωνικό δίκτυο – αν και συμβαίνει με αργούς ρυθμούς. Είναι πλέον δυνατό για κάθε εγγεγραμμένο χρήστη να επικοινωνήσει με άλλα μέλη μέσω ιδιωτικού μηνύματος, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν ανήκουν στην εταιρεία τους.

Slack

Αλλά η νέα λειτουργία γρήγορα μετατράπηκε σε καταστροφή καθώς το Slack την απέσυρε από το φόβο του για την ανάπτυξη φαινομένων παρενόχλησης στον κυβερνοχώρο.

Δείτε επίσης: Slack: Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία “Slack Connect”

Το Slack εξαιτίας της πανδημίας έχει γίνει απαραίτητο σε πολλούς. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν επαφή με όλους τους υπαλλήλους της εταιρείας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως instant messenger (σε ζεύγη ή ομάδες), καθώς και ως εργαλείο κοινής χρήσης εγγράφων. Το Slack είναι επίσης συμβατό με πολλές άλλες εφαρμογές (Google Calendar, Zoom κ.λπ.) οι οποίες, μόλις ενσωματωθούν, το καθιστούν ως μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα εργασίας.

Δείτε επίσης: Slack: Πως να αφαιρέσετε τις φωτογραφίες προφίλ από τα DM σας

Αυτήν την εβδομάδα, το Slack μίλησε για την κυκλοφορία ενός νέου χαρακτηριστικού, που ονομάζεται “Slack Connect DM”, που επιτρέπει στον χρήστη να στείλει ένα ιδιωτικό μήνυμα σε οποιοδήποτε άλλο άτομο που είναι εγγεγραμμένο στην πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν ανήκουν στον δικό του καθημερινό κύκλο εργασίας του. Η ιδέα είναι να μπορείτε να στείλετε μια πρόσκληση μέσω της εφαρμογής (η οποία θα φτάσει με τη μορφή του email στον παραλήπτη) που μπορεί να συνοδεύεται από ένα μήνυμα.

Θεωρητικά, αυτός ο τύπος υπηρεσίας θα μπορούσε ακόμη και να αντικαταστήσει τα παραδοσιακά επαγγελματικά email καθώς οι ανταλλαγές μηνυμάτων και εγγράφων μεταξύ μελών διαφορετικών εταιρειών μπορούν να γίνουν απευθείας από την εφαρμογή. Αυτό το είδος πρωτοβουλίας δείχνει ότι το Slack θέλει να γίνει κάτι περισσότερο από μια απλή πλατφόρμα επικοινωνίας οπότε θα έρθει πιο κοντά στο LinkedIn ως επαγγελματικό δίκτυο, αλλά και στο WhatsApp ως απλοποιημένο εργαλείο επικοινωνίας.

Δείτε επίσης: Slack: Πως να αφαιρέσετε τις φωτογραφίες προφίλ από τα DM σας

Αυτό που συγκλόνισε πολλούς ήταν ότι οποιοσδήποτε χρήστης θα μπορούσε να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε άλλο χρήστη, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιος έλεγχος ή κάποια εξουσιοδότηση, με τον κίνδυνο να υπάρξει παρενόχληση. Η εταιρεία βρέθηκε σε πίεση, υποχώρησε και κατάργησε προσωρινά αυτό το νέο χαρακτηριστικό. Όμως χωρίς καμία αμφιβολία το Slack πρόκειται να προτείνει μια «βελτιωμένη» έκδοση του Connect DM.

Πηγή πληροφοριών: thestar.com.my

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS