ΑρχικήinetΤο Netflix θα λανσάρει μια σειρά anime «Dota 2» τον Μάρτιο

Το Netflix θα λανσάρει μια σειρά anime «Dota 2» τον Μάρτιο

Το Netflix προετοιμάζεται για την παγκόσμια κυκλοφορία μιας νέας σειράς anime που βασίζεται στο διαδικτυακό παιχνίδι μάχης Dota 2 της Valve. Η σειρά με τα οκτώ επεισόδια φέρει τον τίτλο Dota: Dragon’s Blood και έχει προγραμματιστεί να είναι διαθέσιμη για streaming παγκοσμίως στις 25 Μαρτίου.

Θα αφηγηθεί την ιστορία ενός Dragon Knight με το όνομα Davion. Στα ταξίδια του, ο Davion διασχίζει μονοπάτια με μια αρχαία eldwurm (μια φυλή δράκων) και την πριγκίπισσα Mirana. Όπως και με τα επικά παραμύθια, ο Davion εμπλέκεται σε γεγονότα πολύ μεγαλύτερα από ό, τι περίμενε.

Το Dragon’s Blood αναπτύχθηκε υπό την ηγεσία του Ashley Edward Miller, ενός σεναριογράφου και παραγωγού που εργάστηκε προηγουμένως στο X-Men: First Class, Thor και Terminator: The Sarah Connor Chronicles.

Dota 2 anime

Ο Miller είπε σε μια δήλωση:

“Οι φαν θα λατρέψουν τον τρόπο με τον οποίο φανταστήκαμε τον κόσμο του DOTA 2 και δημιουργήσαμε μαζί μια συναισθηματική ιστορία για μερικούς από τους αγαπημένους τους χαρακτήρες. Το animation, η υποκριτική και η μουσική είναι σε τρομερό επίπεδο και είμαι ευγνώμων που η Valve υποστηρίζει τις δικές μου δημιουργικές φιλοδοξίες και της ομάδας μου.”

Η Valve κυκλοφόρησε το Dota 2 το 2013 ως συνέχεια του Defense of the Ancients, ένα mod MOBA για το Blizzard’s Warcraft III: Reign of Chaos. Δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο ήταν κάποτε, αλλά η Valve ελπίζει να κρατήσει το ενδιαφέρον των παικτών με την κυκλοφορία των “hero updates” καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, αντί να τα συνδυάσει με ένα τεράστιο release.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ του Dragon’s Blood παρακάτω:

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS