ΑρχικήHow ToΠώς θα διοργανώσετε ένα εικονικό ρεβεγιόν την παραμονή Πρωτοχρονιάς

Πώς θα διοργανώσετε ένα εικονικό ρεβεγιόν την παραμονή Πρωτοχρονιάς

Καθώς οι φετινές γιορτές είναι αρκετά διαφορετικές από τις προηγούμενες χρονιές, είμαστε αναγκασμένοι να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διασκεδάσουμε με τους αγαπημένους μας, έστω κι αν αυτό γίνει διαδικτυακά. Ακολουθούν ορισμένες επιλογές για να διοργανώσετε το δικό σας εικονικό ρεβεγιόν!

ρεβεγιόν

1. Zoom

Για να προγραμματίσετε ένα ρεβεγιόν μέσω Zoom, ανοίξτε την εφαρμογή και χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο εργαλείο προγραμματισμού. Συμπληρώστε τα κατάλληλα στοιχεία, εφαρμόστε τις ρυθμίσεις που θεωρείτε απαραίτητες και στείλτε τον σύνδεσμο στα άτομα που επιθυμείτε.

2. Google Meet

Για να οργανώσετε το ρεβεγιόν σας στο Google Meet, ανοίξτε το Ημερολόγιο Google και αποκλείστε την προβλεπόμενη ώρα εκδήλωσης. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στο αναδυόμενο παράθυρο, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την τηλεδιάσκεψη του Google Meet και προσθέστε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όλων των ατόμων στην ενότητα επισκεπτών. Αυτό θα στείλει αυτόματα προσκλήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

3. Houseparty

Αν θέλετε να εστιάσετε περισσότερο σε εικονικά παιχνίδια, ρίξτε μια ματιά στην εφαρμογή Houseparty ως πιθανή πλατφόρμα. Η εφαρμογή βέβαια περιορίζει τον αριθμό σε οκτώ άτομα για κάθε «δωμάτιο», οπότε λειτουργεί μόνο για μικρότερες ομάδες. Όλοι θα πρέπει να κάνουν λήψη της εφαρμογής και όταν προσθέτετε ο ένας τον άλλον ως φίλο, όλοι θα λαμβάνουν ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος ανοίγει την εφαρμογή.

4. Πλατφόρμες εκδηλώσεων (OnZoom, Evite)

Εάν έχετε προγραμματίσει μια πιο συγκεκριμένη δραστηριότητα για το βράδυ σας, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα για συγκεκριμένες εκδηλώσεις όπως το OnZoom ή το Evite. Αυτές οι πλατφόρμες έχουν σχεδιαστεί για εκδηλώσεις, οπότε θα διαθέτουν λειτουργίες όπως εισιτήρια, καταλόγους εκδηλώσεων και ακόμη και πληρωμές για τους οικοδεσπότες, αν επιλέξετε να χρεώσετε την είσοδο.

Για να προσθέσετε λίγο παραπάνω ενδιαφέρον στη βραδιά, μπορείτε να καθορίσετε ένα συγκεκριμένο dress code, να επιλέξει ο κάθε ένας το αγαπημένο του ποτό ή ακόμα και να κάνετε διαγωνισμούς που εσείς θα σκεφτείτε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS