ΑρχικήHow ToΠώς να αποκτήσετε όλες τις παραγγελίες της Amazon την ίδια ημέρα

Πώς να αποκτήσετε όλες τις παραγγελίες της Amazon την ίδια ημέρα

Εάν είστε από τους ανθρώπους που παραγγέλνουν πολλά πράγματα από την Amazon, όμως επιθυμείτε να λάβετε όλα τα πακέτα σας την ίδια μέρα, μπορείτε να δοκιμάσετε το Amazon Day Delivery. Διαθέσιμη για μέλη Prime, αυτή η δυνατότητα επιτρέπει την παράδοση όλων των παραγγελιών την ίδια ημέρα κάθε εβδομάδα.

Amazon

Τι είναι το Amazon Day Delivery;

Το Amazon Day Delivery είναι μια υπηρεσία που παρέχει η Amazon για τα Prime μέλη της, η οποία επιτρέπει την παράδοση όλων των δεμάτων τους την ίδια ημέρα κάθε εβδομάδα.

Μπορείτε απλώς να μεταβείτε στον ιστότοπο ή την εφαρμογή Amazon και να ορίσετε την προτιμώμενη ημέρα παράδοσης. Στη συνέχεια, οποιεσδήποτε παραγγελίες κάνετε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα φτάνουν πάντα την ίδια μέρα.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την καταπολέμηση της κλοπής, καθώς τα πακέτα θα παραδίδονται μόνο όταν είναι ο πελάτης στο σπίτι για να τα παραλάβει. Οι παραγγελίες σας μπορούν επίσης να πακεταριστούν όλες μαζί, ώστε να έχετε λιγότερα πακέτα.

Ωστόσο, μόνο τα πακέτα που παραγγέλνετε μέσω του “Αmazon Day Delivery” θα φτάσουν την ημέρα που θέλετε.

Υπάρχουν ωστόσο κάποιοι περιορισμοί. Όλα τα αντικείμενα στις παραγγελίες πρέπει να είναι κατάλληλα για παράδοση Prime και αποστολή από το κέντρο διανομής της Amazon. Επομένως, ορισμένα στοιχεία δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για παράδοση μέσω της εν λόγω υπηρεσίας.

Για να χρησιμοποιήσετε το Amazon Day Delivery, χρειάζεστε πρώτα να διαθέτετε μια ενεργή συνδρομή Prime. Είναι εύκολο να εγγραφείτε μέσα από τον ιστότοπο ή την εφαρμογή της Amazon.

Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε την ημέρα παράδοσης που προτιμάτε. Στον ιστότοπο ή την εφαρμογή, απλώς ξεκινήστε τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Όταν μεταβείτε στη σελίδα “Έλεγχος στοιχείων και αποστολής” στον ιστότοπο ή “Λεπτομέρειες αποστολής” στην εφαρμογή, αναζητήστε την επιλογή “Free Amazon Day Delivery“. Κάτω από αυτό, κάντε κλικ ή πατήστε στο “Αλλαγή ημέρας παράδοσης“.

Στη συνέχεια εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε έως και δύο ημέρες που προτιμάτε για παράδοση. Η Αmazon θα κάνει ό, τι μπορεί για να σας παραδώσει τις παραγγελίες σας την ημέρα που θα επιλέξετε. Όταν είστε έτοιμοι, κάντε κλικ ή πατήστε “Αποθήκευση και συνέχεια”.

Θα ανακατευθυνθείτε πίσω στην οθόνη ολοκλήρωσης αγοράς όπου θα πρέπει να έχει ήδη επιλεγεί η μέθοδος “Free Amazon Day Delivery”. Εάν δεν είναι, απλώς κάντε κλικ ή πατήστε το κουμπί επιλογής δίπλα της.

Τέλος, κάντε κλικ ή πατήστε “Κάντε την παραγγελία σας” και τελειώσατε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS