ΑρχικήHow To5 τρόποι φόρτισης του νέου σας iPhone 12

5 τρόποι φόρτισης του νέου σας iPhone 12

Η Apple έκανε το αδιανόητο με το νέο iPhone 12: Σταμάτησε να συμπεριλαμβάνει έναν φορτιστή στο κουτί. Η αλλαγή έγινε με στόχο να είναι καλύτερο για το περιβάλλον, αλλά φυσικά έχει δημιουργήσει αναστάτωση στους χρήστες.

Για να επιδεινωθούν τα πράγματα, το καλώδιο που συνοδεύει το iPhone 12 είναι Lightning σε USB-C. Με άλλα λόγια, το μέρος που συνδέεται στο τηλέφωνο σας είναι το ίδιο όπως πάντα, αλλά το άλλο άκρο δεν θα συνδέεται στο παλιό σας «USB charging brick». Αναγκαστικά θα πρέπει να βρείτε μια νέα λύση, οπότε ας δούμε τι επιλογές έχετε.

Παλιά «charging bricks»

Η ευκολότερη, φθηνότερη και πιο απλή λύση σε αυτό το πρόβλημα που δημιούργησε η Apple αυθαίρετα είναι να αγοράσει απλώς ένα «USB-C charging brick». Δηλαδή, ένα μικρό κομμάτι πλαστικού που συνδέετε σε μια πρίζα με θύρα USB-C για αυτό το ειδικό καλώδιο Lightning σε USB-C που έχετε με το νέο σας iPhone 12.

Δεν είναι δύσκολο να το αποκτήσετε, όπως μπορείτε να φανταστείτε. Η Apple πωλεί ένα στο ηλεκτρονικό της κατάστημα στην τιμή των 19 $. Αυτή είναι η πρώτη επιλογή των περισσότερων χρηστών.

Φορητοί φορτιστές

Για τους χρήστες iPhone 12 που τους αρέσει να βγαίνουν έξω συνέχεια (όσο μπορούμε υπό τις τρέχουσες συνθήκες), ένας φορητός φορτιστής είναι απαραίτητος. Οι φορητοί φορτιστές διατίθενται σε πολλά διαφορετικά μεγέθη, σχήματα και δυνατότητες. Αλλά για τους σκοπούς μας, προφανώς θα επικεντρωθούμε στα μοντέλα USB-C που είναι φιλικά στο iPhone.

Η Anker και η Aukey θα προσφέρουν αξιοπρεπείς επιλογές σε πολύ προσιτές τιμές. Το PowerCore Slim της Anker έχει χωρητικότητα 10.000 mAh μαζί με USB-C και κανονικές θύρες USB και κοστίζει $ 30. Στην ίδια τιμή, μπορείτε να αποκτήσετε έναν φορτιστή 8.000mAh της Aukey με θύρα USB-C και δύο από τις παλαιότερες θύρες USB.

“Power towers”

Αυτή η κατηγορία αφορά άτομα που ενδιαφέρονται για τη διαχείριση των καλωδίων τους. Αν είστε πρόθυμοι να ξοδέψετε κάποια χρήματα και να αναδιατάξετε μερικά καλώδια, ένας πύργος USB-C μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας.

Η επιλογή των $ 30  της NVEESHOX, για παράδειγμα, διαθέτει εννέα outlets, τρεις κανονικές θύρες USB και μία θύρα USB-C. Η Aukey διαθέτει ένα μοντέλο 50 $ με 12 outlets, τρεις θύρες USB και δύο ολόκληρες θύρες USB-C.

MagSafe

Για να συμπέσει με το λανσάρισμα του iPhone 12, η ​​Apple επανέφερε την επωνυμία “MagSafe” που είχε χρησιμοποιηθεί προηγουμένως στους φορτιστές MacBook πριν από τη μετάβαση στο USB-C. Το MagSafe ξαναζωνταντεύει, αυτή τη φορά ως μέσο παροχής γρήγορης ασύρματης φόρτισης για το iPhone 12, επειδή το AirPower δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Η τιμή του θα είναι 39$.

iPhone 12

Ασύρματοι φορτιστές τρίτων

Μην ξεγελιέστε από το μαρκάρισμα της Apple με το MagSafe για το iPhone 12: Οποιοσδήποτε ασύρματος φορτιστής με βάση το Qi θα λειτουργήσει. Με άλλα λόγια, εάν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει ένα ασύρματο πληκτρολόγιο φόρτισης, πρόκειται να λειτουργήσει με το iPhone 12. Απλώς δεν μπορεί να φορτίζει τόσο γρήγορα όσο το MagSafe. Για παράδειγμα, η Anker πωλεί ένα βασικό ασύρματο φόρτιστη στην τιμή των για 11,95 $.

iPhone 12

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS