ΑρχικήinetApple: Ξεκινάει τις αποστολές απευθείας από τα καταστήματά της

Apple: Ξεκινάει τις αποστολές απευθείας από τα καταστήματά της

Η Apple θα αρχίσει να στέλνει τις παραγγελίες κατευθείαν από τα καταστήματά της, ξεκινώντας για όσους ζουν κοντά στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Apple: Ξεκινάει τις αποστολές απευθείας από τα καταστήματά της

Ο τεχνολογικός γίγαντας έχει ήδη ξεκινήσει να στέλνει παραγγελίες απευθείας από τα καταστήματα λιανικής, σύμφωνα με το Bloomberg, αντί να τις στέλνει από κέντρο διανομής ή κατευθείαν από την Κίνα, όπως γινόταν συνήθως.

Δυστυχώς, δεν θα μπορείτε να επιλέξετε εάν θα αποσταλεί η παραγγελία σας από αποθήκη ή από κατάστημα – προφανώς, η απόφαση βασίζεται αποκλειστικά στην ομάδα λειτουργιών της Apple.

Μπορείτε να λάβετε την παραγγελία σας από ένα κατάστημα λιανικής πώλησης εάν ζείτε σε απόσταση 100 μιλίων από ένα Apple Store.

Η Apple θα στείλει παραγγελίες από ένα από τα καταστήματα, μέσω της United Parcel Service Inc. στον Καναδά, και μέσω της FedEx στις ΗΠΑ, και θα μπορούσαν να φτάσουν μόλις την επόμενη μέρα. Εκτός από την ταχύτερη παράδοση, η εταιρεία είπε στο προσωπικό της ότι αυτή η πρακτική θα μειώσει το κόστος και πιθανώς θα αυξήσει τα περιθώρια κέρδους.

H Apple άρχισε να δοκιμάζει αυτό το πρόγραμμα με το άνοιγμα των καταστημάτων της μετά το κλείσιμο λόγω του COVID-19. Από τότε έχει επεκτείνει τη διαθεσιμότητα του προγράμματος, αν και δεν έχει διατεθεί ακόμη σε όλες τις τοποθεσίες του στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Apple: Ξεκινάει τις αποστολές απευθείας από τα καταστήματά της
Apple: Ξεκινάει τις αποστολές απευθείας από τα καταστήματά της

Όπως αναφέρει η δημοσίευση, αυτή η κίνηση μπορεί να διατηρήσει τα καταστήματα λειτουργικά ακόμη και αν δεν είναι ανοιχτά λόγω της πανδημίας.

Η εταιρεία πειραματίζεται με τη μορφή των καταστημάτων της μετά την κατάσταση που έφερε ο COVID-19, και πρόσφατα άρχισε να δοκιμάζει το «Apple Express» στην Καλιφόρνια. Με τη μορφή Express, το προσωπικό θα εξυπηρετεί τους πελάτες ένα κάθε φορά και θα στέλνει τις συσκευές τους γρήγορα εάν προ-αγοράζουν στο διαδίκτυο.

Η Αpple σκέφτεται να μετατρέψει ορισμένες τοποθεσίες λιανικής σε διαδικτυακή υποστήριξη ή τηλεφωνικά κέντρα, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κλείσουν ξανά λόγω της πανδημίας, σύμφωνα με το Engadget.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS