ΑρχικήinetΗ Secureworks εξαγοράζει την πλατφόρμα διαχείρισης ευπαθειών Delve

Η Secureworks εξαγοράζει την πλατφόρμα διαχείρισης ευπαθειών Delve

Η Secureworks εξαγόρασε τη Delve για να φέρει μια νέα λύση διαχείρισης ευπαθειών στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας.

Η Secureworks αναφέρει ότι η συμφωνία θα “εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, θα διαφοροποιήσει περαιτέρω τις δυνατότητες end-to-end και θα επιταχύνει τον μετασχηματισμό μας ώστε να παρέχουμε λογισμικό με ασφάλεια στον πυρήνα του.”

Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν.

Η Delve ιδρύθηκε το 2014 και προσφέρει στους εταιρικούς πελάτες μια πλατφόρμα διαχείρισης ευπαθειών που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη (AI) και στη μηχανική μάθηση (ML).

Delve Secureworks

Με τόσες πολλές νέες ευπάθειες που αναφέρονται καθημερινά, οι επαγγελματίες ασφαλείας και οι διαχειριστές IT αντιμετωπίζουν συνεχώς την πρόκληση του να αντιμετωπίσουν τα σφάλματα που εφαρμόζονται στις επιχειρήσεις τους και να κρίνουν με ποια σειρά πρέπει να εφαρμόζονται τα patches με βάση τη σοβαρότητα και τον πιθανό αντίκτυπό τους.

Ο σκοπός της Delve είναι να ταξινομήσει τα ελαττώματα ασφαλείας με βάση την σοβαρότητα τους για να βοηθήσει τους χρήστες να λάβουν τις σωστές αποφάσεις.

Η Delve έχει γραφεία στο Μόντρεαλ και τη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η αυτοματοποιημένη πλατφόρμα διαχείρισης ευπαθειών, η οποία περιλαμβάνει επίσης εργαλεία σάρωσης και προγραμματισμού αποκατάστασης, θα γίνει μέρος του χαρτοφυλακίου της Secureworks.

Οι τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν από την εταιρεία θα ενσωματωθούν επίσης στην πλατφόρμα και την εφαρμογή ανίχνευσης απειλών Red Cloak της Secureworks.

«Μαζί, θα επεκτείνουμε την πρόσβαση των πελατών στις λύσεις και τις εφαρμογές που χρειάζονται για τη λήψη των σωστών αποφάσεων που έχουν ως στόχο να υπερασπιστούν αποτελεσματικά τους οργανισμούς από τους πιο απειλητικούς παράγοντες», σχολίασε ο Gabriel Tremblay, Διευθύνων Σύμβουλος της Delve.

Η εξαγορά αναμένεται να κλείσει στο τρίτο τρίμηνο του 2020.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS