ΑρχικήsecurityΤα Windows 10 ενημερώνονται με νέες δυνατότητες!

Τα Windows 10 ενημερώνονται με νέες δυνατότητες!

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι τα Windows 11 δεν θα κυκλοφορήσουν και η εταιρεία θα συνεχίσει να ενημερώνει τα Windows 10 με νέες δυνατότητες, βελτιώσεις και επιδιορθώσεις.

Η Microsoft θα συνεχίσει να αναπτύσσει νέες παραλλαγές των Windows 10, όπως τα Windows σε ARM, και θα εμφανιστούν επίσης τα Windows 10X το επόμενο έτος, μια νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος που έχει σχεδιαστεί για αναδιπλούμενες συσκευές και συσκευές μιας οθόνης.

Windows 10

Windows 10 20H2 ενημέρωση

Η Microsoft αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια σημαντική ενημέρωση και μια “μικρή” ενημέρωση το 2020.

Η πρώτη σημαντική ενημέρωση του έτους «Windows 10 May 2020 Update» είναι πλέον διαθέσιμη για τους καταναλωτές και η δεύτερη ενημέρωση δυνατοτήτων ονομάζεται «20H2» και θα ήταν μια έκδοση με βελτιώσεις και επιδιορθώσεις.

Η ενημέρωση 20H2 των Windows 10 θα ήταν παρόμοια σε μορφή με την έκδοση 1909 των Windows 10 (November 2019 Update).

Η «Iron» ενημέρωση 21H1 των Windows 10

Μετά την 20H2, η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την ενημέρωση «21H1» για τα Windows 10. Η ενημέρωση 21H1 των Windows 10 θα έρθει την άνοιξη του 2021 και θα εισαγάγει νέες δυνατότητες.

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά που αναμένεται στην 21H1 είναι ένα επανασχεδιασμένο Start menu που χρησιμοποιεί ένα διαφανές φόντο για να παρουσιάσει τα νέα πολύχρωμα εικονίδια.

Windows 10

Σε μια πρόσφατα επεξεργασμένη ανάρτηση στο blog στο Υποσύστημα Windows για Linux, η Microsoft είχε επιβεβαιώσει κατά λάθος ότι η ομάδα των Windows Insider θα κυκλοφορήσει την προεπισκόπηση των Windows 10 21H1 “Iron”  στους testers το δεύτερο μισό του Ιουνίου.

“Η υποστήριξη για DxCore, D3D12, DirectML και NVIDIA CUDA έρχεται σύντομα σε μια κατασκευή Windows Insider Fast σύντομα. Το Fast Ring βρίσκεται επί του παρόντος στον κλάδο λειτουργιών Manganese (Mn). Αναμένουμε ότι το Fast Ring θα μεταβεί στον κλάδο Iron (Fe) προς το τέλος του Ιουνίου, το οποίο θα εκθέσει αυτήν τη νέα λειτουργικότητα στους Insiders,” αναφέρει η παράγραφος που διαγράφηκε τώρα.

Η ανάρτηση υποδηλώνει ότι η πρώτη έκδοση προεπισκόπησης των Windows 10 21H1 θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, αλλά τα σχέδια υπόκεινται συνεχώς σε αλλαγές.

Η Microsoft φαίνεται να δοκιμάζει εσωτερικά τις εκδόσεις προεπισκόπησης των Windows 10 201xx, αλλά δεν είναι ακόμη γνωστό εάν οι εκδόσεις συνδέονται με την ενημέρωση 21H1.


Windows 10X: Λειτουργικό σύστημα για συσκευές διπλής οθόνης

Τον Οκτώβριο του 2019, η Microsoft ανακοίνωσε τα Windows 10X για συσκευές διπλής οθόνης, όπως το Surface Neo, το οποίο υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε τον Δεκέμβριο του 2020.

Windows 10

Ωστόσο, η Microsoft αποκάλυψε πρόσφατα ότι το Surface Neo έχει σταματήσει ως project και τα Windows 10X έχουν ως στόχο τώρα τους υπολογιστές one screen.

Σε μια ανάρτηση που γράφτηκε από τον επικεφαλής των Windows και Devices, Panos Panay, αποκαλύφθηκε ότι οι προγραμματιστές της Microsoft αλλάζουν την εστίασή τους στα Windows 10X σε μια προσπάθεια να καλύψουν την τρέχουσα ζήτηση των πελατών.

“Αυτές οι one screen συσκευές θα χρησιμοποιηθούν για να κυκλοφορήσουν τα Windows 10X πρώτη φορά στους πελάτες μας και θα συνεχίσουμε να αναζητούμε τη σωστή στιγμή, σε συνεργασία με τους συνεργάτες μας, για να φέρουμε στην αγορά την δυνατότητα για συσκευές διπλής οθόνης” δήλωσε ο Panos Panay.

Τα Windows 10X αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2021 όταν η Microsoft θα κάνει σημαντικές βελτιώσεις στο λειτουργικό σύστημα όσον αφορά τη χρηστικότητα και την προσαρμοστικότητα.

Διαρροές των λειτουργιών των  Windows 10 έρχονται στο μέλλον

Η Microsoft εργάζεται επίσης σε ένα νέο context menu που προσφέρει περισσότερες συντομεύσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας επιλογής για πλοήγηση, πρόσβαση στη διεύθυνση και tab.

Windows 10

Η Microsoft έχει επίσης δημιουργήσει μια νέα σύγχρονη Εξερεύνηση αρχείων με κομψά εικονίδια και interface με πολύ ωραίο σχεδιασμό.

Αυτό το νέο interface φαίνεται να καταργεί τις προηγμένες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της γραμμής διευθύνσεων. Περιλαμβάνει επίσης την ενοποίηση OneDrive και την ενοποίηση του Google Drive.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS