ΑρχικήinetΤο Police Scanner είναι η δημοφιλέστερη εφαρμογή του App Store

Το Police Scanner είναι η δημοφιλέστερη εφαρμογή του App Store

Police Scanner

Με την έκρυθμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στις ΗΠΑ, ένα app που παρακολουθεί τη συχνότητα της αστυνομίας, έχει γίνει η πιο δημοφιλής επί πληρωμή εφαρμογή στο App Store

Τη Δευτέρα, το 5-0 Radio Police Scanner, το οποίο κοστίζει 5 $, ήταν η νούμερο ένα επί πληρωμή εφαρμογή στο App Store. Τη δεύτερη θέση κατείχε μία πιο απλοποιημένη έκδοση της εφαρμογής με διαφημίσεις, ξεπερνώντας το TikTok, ενώ και σε σύγκριση με τις δωρεάν εφαρμογές, ήταν δεύτερη αμέσως μετά την εφαρμογή Zynn, που πρόσφατα ανέβηκε πολύ στις προτιμήσεις των χρηστών. Το Vice ήταν αυτό που εντόπισε πρώτο την άνοδο της εν λόγω εφαρμογής.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ένας μεγάλος αριθμός διαδηλωτών στην Μινεάπολη, το Λούισβιλ, το Λος Άντζελες, τη Φιλαδέλφεια και άλλες πόλεις των ΗΠΑ, συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις. Αίτημά τους είναι να σταματήσει η βία της αστυνομίας, μετά την δολοφονία του George Floyd από έναν αστυνομικό την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι εφαρμογές σάρωσης, επιτρέπουν στους διαδηλωτές να ακούνε ζωντανά τη συχνότητα της αστυνομίας. Η εταιρεία αναλυτικών στοιχείων εφαρμογών Apptopia, βρήκε τις κορυφαίες πέντε εφαρμογές σάρωσης της συχνότητας της αστυνομίας, όπως το 5-0 Police Scanner και το Police Scanner, να έχουν γίνει λήψη 213.000 φορές μέσα στο Σαββατοκύριακο. Πρόκειται για αύξηση 125 τοις εκατό σε σχέση με το προηγούμενο Σαββατοκύριακο – αριθμός ρεκόρ για εφαρμογές σάρωσης των συχνοτήτων της αστυνομίας. Το 5-0 Police Scanner έγινε λήψη 40.000 φορές μεταξύ Παρασκευής και Κυριακής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κι άλλες σχετικές εφαρμογές είδαν επίσης αύξηση στις λήψεις τους, όπως η κρυπτογραφημένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Signal. Έγινε λήψη 37.000 φορές αυτό το Σαββατοκύριακο, που είναι αριθμός ρεκόρ για την εφαρμογή. Το ίδιο ισχύει για την εφαρμογή ειδοποίησης κοινότητας Citizen, η οποία έγινε λήψη 49.000 φορές κατά την ίδια περίοδο, σύμφωνα με την Apptopia.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS