ΑρχικήsecurityMcAfee: Λανσάρει μια διαχειριζόμενη πλατφόρμα ανίχνευσης και απόκρισης MDR

McAfee: Λανσάρει μια διαχειριζόμενη πλατφόρμα ανίχνευσης και απόκρισης MDR

Η McAfee αποκτά την Light Point Security για υπηρεσίες ασφαλείας που βασίζονται στον browser και λανσάρει μια υπηρεσία MDR (διαχείριση ανίχνευσης και απόκρισης) σε συνεργασία με την DXC Technology.

Οι κινήσεις της McAfee, οι οποίες παρουσιάστηκαν στο συνέδριο RSA 2020, θα μπορούσαν να είναι ευχάριστες ειδήσεις για το εταιρικό οικοσύστημα συνεταίρων της εταιρείας.

Ασφάλεια Browser: Επόμενες κινήσεις

Κατασκευασμένη από βετεράνους της NSA, η τεχνολογία απομόνωσης του browser της Light Point εκτελεί web browsing δραστηριότητα μέσα σε ένα απομονωμένο περιβάλλον – όπως ένα sandbox ή ένα virtual machine. Το αποτέλεσμα: το malware δεν μπορεί να αξιοποιήσει την καθημερινή περιήγηση ως πόρτα εισόδου στη συσκευή του τελικού χρήστη.

McAfee

Η McAfee σχεδιάζει να ενσωματώσει την απομόνωση του browser στη νεοεκδιδόμενη λύση MVISION UCE, η οποία περιλαμβάνει το McAfee Secure Web Gateway, την πρόληψη της απώλειας δεδομένων McAfee και το Cloud MVISION (CASB).

Η Light Point Security, η οποία ιδρύθηκε το 2012 από τους βετεράνους της NSA Zuly Gonzalez και Beau Adkins, εδρεύει στη Βαλτιμόρη. Οι πρώτοι χρηματοδότες περιλαμβάνουν την Maryland Technology Development Corporationa και το Τμήμα Οικονομικής Ανάπτυξης του Maryland, σύμφωνα με την CB Insights.

Εξετάζουμε αν και πώς η McAfee σχεδιάζει να επεκτείνει την τεχνολογία του Light Point για να καλέσει συνεργάτες.

Το DXC αγκαλιάζει την McAfee για τις υπηρεσίες MDR

Εν τω μεταξύ, η McAfee λανσάρει επίσης μια παγκόσμια πλατφόρμα διαχείρισης ανίχνευσης και ανταπόκρισης (MDR). Η νέα υπηρεσία θα κυκλοφορήσει σε μια ήδη πολύ συνωστισμένη αγορά για επιλογές MDR.

Συγκεκριμένα, η DXC Technology θα είναι ο πρώτος στρατηγικός συνεργάτης της MDA για την εφαρμογή της λύσης MVISION EDR της McAfee, λένε οι εταιρείες. Αυτά είναι ευχάριστα νέα. Ορισμένοι προμηθευτές λογισμικού MDR πωλούν απευθείας σε τελικούς πελάτες – ουσιαστικά ανταγωνίζονται με τους παγιωμένους παρόχους MSP και MSSP. Σε πλήρη αντίθεση, η McAfee δεν φαίνεται να θέλει να λειτουργήσει με αυτόν τον τρόπο.

McAfee

Σε μια δήλωση του, ο Ash Kulkarni, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής υπεύθυνος προϊόντων της επιχειρηματικής ομάδας επιχειρήσεων στο McAfee, δήλωσε:

“Αναγνωρίσαμε ότι ενώ το MVISION EDR επιτρέπει στις ομάδες ασφαλείας να ενεργούν ταχύτερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια από ό, τι παλαιότερα ήταν σημαντικό να βρούμε έναν συνεργάτη που θα μπορούσε να βοηθήσει στην παροχή μιας πλήρως διαχειριζόμενης υπηρεσίας ανίχνευσης και αντιμετώπισης απειλών για οργανισμούς που την χρειάζονταν. Η DXC επελέγη εξαιτίας της αποδεδειγμένης εμπειρίας στον τομέα της ασφάλειας όσον αφορά το κυνήγι των απειλών και των εγκληματολογικών ερευνών, καθώς και τη βαθιά γνώση της ασφάλειας των endpoint. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τη συνεργασία μας να επεκτείνεται σε νέους τομείς ανάπτυξης που υποστηρίζουν τις ζωτικές ανάγκες των πελατών μας”.

Πρόσθεσε ο Mark Hughes, ανώτερος VP και GM της επιχείρησης ασφαλείας DXC:

“Καθώς οι απειλές συνεχίζουν να αυξάνονται και γίνονται πιο περίπλοκες, είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι δεν έχουν όλοι οι οργανισμοί το χρόνο και τους πόρους για να διαχειριστούν ένα σύγχρονο κέντρο επιχειρήσεων ασφαλείας. Με τα MVISION EDR, MVISION ePO και McAfee Advanced Threat Defense, θα μπορέσουμε να προσφέρουμε μια κορυφαία διαχειριζόμενη λύση Endpoint Security.”

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS