ΑρχικήinetNetflix: απενεργοποιεί την αυτόματη αναπαραγωγή των trailers!

Netflix: απενεργοποιεί την αυτόματη αναπαραγωγή των trailers!

netflix- no previewsΠριν λίγες μέρες το Netflix ανακοίνωσε στο Twitter ότι έχοντας λάβει υπόψη τις αρνητικές κριτικές των χρηστών σχετικά με την αυτόματη αναπαραγωγή previews πριν την προβολή των βίντεο, τους παρέχει πλέον τη δυνατότητα να απενεργοποιήσουν, αν θέλουν, το πιο ενοχλητικό αναμφισβήτητα χαρακτηριστικό της υπηρεσίας. Η νέα αυτή ρύθμιση θα ανακοινωθεί επίσημα με τον εορτασμό των 167 εκατομμυρίων συνδρομητών της Netflix σε όλο τον κόσμο, πολλοί από τους οποίους κατά καιρούς διαμαρτύρονται για αυτό το στοιχείο της περιήγησης.

Πρέπει σε αυτό το σημείο να διευκρινιστεί ότι υπάρχουν δύο διαφορετικά είδη αυτόματης αναπαραγωγής στο Netflix. Το πρώτο είδος είναι ένα χαρακτηριστικό που αγαπούν όλοι οι χρήστες του Netflix- η αυτόματη αναπαραγωγή του επόμενου επεισοδιού μιας τηλεοπτικής εκπομπής ή σειράς χωρίς να χρειάζεται να το επιλέγει κάθε φορά ο χρήστης.

Το δεύτερο είδος είναι η αυτόματη αναπαραγωγή previews. Όταν αυτή η ρύθμιση είναι ενεργοποιημένη, ξεκινούν αυτόματα να παίζουν τα trailers των βίντεο. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ κουραστικό και ενοχλητικό για έναν χρήστη που προσπαθεί να περιηγηθεί στο μενού, αναζητώντας κάτι να παρακολουθήσει. Αν για παράδειγμα ένας χρήστης σταματήσει για μια στιγμή την περιήγηση για να διαβάσει την περίληψη μιας ταινίας ή μιας σειράς, θα ξεκινήσει αμέσως να παίζει τo trailer αυτής, εμποδίζοντας τον χρήστη να συνεχίσει την ανάγνωση της περίληψης.

netflixΤο Netflix επιτρέπει τώρα στους πελάτες του να εναλλάσσουν τους δύο τύπους αυτόματης αναπαραγωγής. Οι ρυθμίσεις αφορούν συγκεκριμένα προφίλ χρηστών που υπάρχουν σε ένα λογαριασμό Netflix, οπότε αν μοιράζεστε το λογαριασμό σας με άλλα μέλη της οικογένειάς σας, η προσαρμογή της ρύθμισης σε ένα προφίλ δεν θα επηρεάσει τους υπόλοιπους. Ωστόσο, όλες οι αλλαγές στις ρυθμίσεις ενός προφίλ θα ισχύουν σε όλες τις συσκευές.

Τέλος, υπάρχουν ορισμένα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή previews στο Netflix.

Αρχικά, πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Netflix από ένα web browser. Στην οθόνη “Ποιος παρακολουθεί;” ( “Who’s watching?” ), κάνετε κλικ στο κουμπί  “Διαχείριση προφίλ” ( “Manage Profiles” ) κάτω από τo lineup των εικονιδίων προφίλ. (Αν κοιτάζετε το ταμπλό του Netflix, πατάτε το ποντίκι πάνω από το profile avatar στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, ενώ στο μενού, κάτω από τη λίστα των προφίλ, θα δείτε “Διαχείριση Προφίλ” ( “Manage Profile” ). Στη συνέχεια, κάνετε κλικ στο προφίλ για το οποίο θέλετε να αλλάξετε τη ρύθμιση. Κάτω από τα στοιχεία ελέγχου αυτόματης εκτέλεσης, καταργείτε την επιλογή του πλαισίου “Αυτόματη αναπαραγωγή previews κατά την περιήγηση σε όλες τις συσκευές” ( “Autoplay previews while browsing on all devices” ).

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS