ΑρχικήinetΟ Elon Musk τρακάρει με το Tesla Cybertruck μετά από νυχτερινή έξοδο

Ο Elon Musk τρακάρει με το Tesla Cybertruck μετά από νυχτερινή έξοδο

Ο επιχειρηματίας Elon Musk χτύπησε έναν διαχωριστικό κρούνο ενώ οδηγούσε το νέο Tesla Cybertruck μετά από νυχτερινή έξοδο στο Malibu της Καλιφόρνιας. Το περιστατικό συνέβη καθώς ο οδηγός του Tesla έβγαινε έξω από το χώρο στάθμευσης ενός ακριβού εστιατορίου, όπου γευμάτιζε με φίλους.

Tesla Cybertruck Musk

Ο ειδησεογραφικός χώρος ειδήσεων TMZ ανέφερε ότι οι παρκαδόροι του εστιατορίου είχαν σταθμεύσει το ηλεκτρικό όχημα στο μπροστινό μέρος του εστιατορίου, προκαλώντας τους περαστικούς να συγκεντρωθούν και να το φωτογραφίσουν.

Ένας από τους θαυμαστές ήταν ο αστέρας του Χόλιγουντ Edward Norton, ο οποίος βγήκε από το εστιατόριο για να δει το ασυνήθιστο όχημα.

Αφού έριξε τον διαχωριστικό κρούνο με έναν από τους οπίσθιους τροχούς του τεθωρακισμένου οχήματος, ο κ. Musk συνέχισε να οδηγάει και δεν φαινόταν να σταματάει για να δει αν έχει προκληθεί κάποια ζημιά.

Αυτό το βίντεο είναι το δεύτερο περιστατικό του Cybertruck που αφορά το τελευταίο μοντέλο της Tesla από τότε που παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα. Δύο από τα παράθυρα του οχήματος χτυπήθηκαν με μια χαλύβδινη σφαίρα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του λανσαρίσματος σε μια αποτυχημένη επίδειξη του πόσο σκληρή είναι η γυάλινη επιφάνεια. “Ω θεέ μου” είπε ο κ. Musk αφού έσπασε το πρώτο παράθυρο. “Αυτό μάλλον είναι λίγο σκληρό”.

Ένα demo των “κυριολεκτικά αλεξίσφαιρων” πάνελ θυρών ήταν πιο επιτυχημένο, με τον εξαιρετικά σκληρό χάλυβα να μπορεί να αντισταθεί σε πολλά χτυπήματα από ένα σφυροκόπημα χωρίς να υποστεί οποιαδήποτε ορατή ζημιά. Το Cybertruck δεν φαινόταν να είναι κατεστραμμένο σε καμία περίπτωση μετά τις δοκιμές.

Η φουτουριστική σχεδίαση περιγράφηκε ως “στυλίστικα εκπληκτική” από τον καλλιτεχνικό σκηνοθέτη Blade Runner Syd Mead, ωστόσο άλλοι ισχυρίζονται ότι θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο για άλλους οδηγούς.

Ο επικεφαλής της αυστραλιανής οργάνωσης αξιολόγησης ασφάλειας αυτοκινήτων ANCAP, James Goodwin, δήλωσε ότι ο γωνιακός σχεδιασμός ήταν “αρκετά σκληρός”.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS