ΑρχικήinetPatch Tuesday Μαΐου: αύριο με συγκεντρωτικές ενημερώσεις

Patch Tuesday Μαΐου: αύριο με συγκεντρωτικές ενημερώσεις

Η Microsoft ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τις αθροιστικές ενημερώσεις Μαΐου 2019 για τα Windows 10, στο πλαίσιο του μηνιαίου Patch Tuesday.

Έτσι αύριο όλες οι εκδόσεις των Windows 10 (αλλά και άλλων προϊόντων της Microsoft) θα μπορούν να λάβουν αυτές τις ενημερώσεις για το μήνα Μάιο. Οι ενημερώσεις όπως ίσως γνωρίζετε περιέχουν πολλές βελτιώσεις ασφάλειας, καθώς η Microsoft χρησιμοποιεί τον κύκλο του Patch Tuesday για την επιδιόρθωση τρωτών σημείων στα προϊόντα της.
Patch Tuesday

Επιπλέον, συμπεριλαμβάνονται και ορισμένες διορθώσεις σφαλμάτων που δεν αφορούν την ασφάλεια, για την καλύτερη απόδοση των Windows 10.

Φυσικά, αργότερα αυτό το μήνα, η Microsoft αναμένεται να διαθέσει για όλους τη νέα ενημέρωση δυνατοτήτων των Windows 10 που αποκαλείται May 2019 Update ή έκδοση 1903. Η ενημερωμένη έκδοση δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή στο Release Preview ring του προγράμματος Windows Insider.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί σταδιακά, και έτσι ορισμένες συσκευές θα την αποκτήσουν νωρίτερα από κάποιος άλλες.

Η Microsoft αναφέρει ότι αυτή η προσέγγιση είναι απαραίτητη για να αποφευχθούν τα πάρα πολλά προβλήματα, αφού αν το σκεφτείτε, οι πρώτες συσκευές συνεχίζουν να δοκιμάζουν το λειτουργικό, ενώ η εταιρεία συνεχίζει να επιλύει τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Οι αθροιστικές ενημερώσεις τώρα, έχουν προκαλέσει κατά καιρούς, πάρα πολλά προβλήματα στους τελικούς χρήστες. Έτσι αν σκέφτε4στε αύριο να ενημερώσετε άμεσα με τις αθροιστικές ενημερώσεις Μαΐου του 2019 στο πλαίσιο του μηνιαίου Patch Tuesday καλό θα ήταν να περιμένετε μερικές μέρες.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS