ΑρχικήinetWindows 10 Disk Cleanup προστέθηκε νέα προειδοποίηση

Windows 10 Disk Cleanup προστέθηκε νέα προειδοποίηση

Η ενημερωμένη έκδοση 19H1 του Windows 10 θα προσθέσει ένα νέο προειδοποιητικό μήνυμα στην εφαρμογή Εκκαθάριση δίσκου (Disk Cleanup) για το φάκελο “Downloads”.

Από το επερχόμενο λειτουργικό Windows 10 Build 18305, το Disk Cleanup θα εμφανίζει μια προειδοποίηση όταν κάποιος χρήστης επιλέξει για διαγραφή το φάκελο Downloads.

Στο τελευταίο Windows 10 October 2018 Update προστέθηκε η επιλογή “Downloads” στην εφαρμογή Disk Cleanup και Storage Sense, Και τις δύο μπορείτε πλέον να τις βρείτε στις “Ρυθμίσεις”, κάτι που σημαίνει ότι χρήστες του λειτουργικού μπορούν πλέον να καθαρίσουν εύκολα τον δίσκο τους με ένα μόνο click.

Windows 10

Όμως αν κάποιος δεν γνωρίζει και επιλέξει όλα τα κουτάκια που υπάρχουν στο Disk Cleanup θα χάσει όλα τα δεδομένα που κατέβηκαν από τις εφαρμογές περιήγησης ιστού, όπως τον Firefox τον Edge ή τον Chrome.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Albacore που το ανακάλυψε, από τα Windows 10 19H1, οι χρήστες θα μπορούν να διαβάζουν μια ειδοποίηση για το ότι ο φάκελος Downloads θα διαγραφεί αν επιλεγεί στην εφαρμογή Εκκαθάριση δίσκου (Disk Cleanup).

“Προειδοποίηση: Αυτά είναι αρχεία στον προσωπικό σας φάκελο “Downloads”. Η επιλογή σας θα διαγράψει τα πάντα. Αυτό δεν συμμορφώνεται με τις ρυθμίσεις σας στο Storage Sense”

Είναι μια μικρή αλλαγή, αλλά θα βοηθήσει πολύ τους φίλους των Windows και ειδικά τους αρχάριους χρήστες του λειτουργικού.

____________

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS