ΑρχικήHow ToΕμφανίστε την καρτέλα Προσαρμογή στις ιδιότητες του Desktop στα Windows

Εμφανίστε την καρτέλα Προσαρμογή στις ιδιότητες του Desktop στα Windows

Στα Windows η καρτέλα Προσαρμογή στις ιδιότητες ενός φακέλου ή στην μονάδα δίσκου που δεν έχει το λειτουργικό σύστημα, σας επιτρέπει να αλλάξετε το πρότυπο φάκελο, τις εικόνες φακέλου , και το εικονίδιο του φακέλου, αν υποστηρίζεται αυτή η επιλογή για το φάκελο.
Windows
Για να ανοίξετε την καρτέλα “Προσαρμογή”, μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ ένα φάκελο ή μια μονάδα χωρίς λειτουργικό σύστημα και να κάνετε κλικ στην επιλογή “Ιδιότητες”.
Από προεπιλογή, το στοιχείο Προσαρμογή ΔΕΝ είναι διαθέσιμο για τον φάκελο “Επιφάνεια εργασίας”. Τα Windows αποθηκεύουν τον προσωπικό σας φάκελο Desktop στο φάκελο %UserProfile% του λογαριασμού σας (π.χ .: “C:\Χρήστες\dimitris” ή “C:\Users\dimitris” ).

Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς μπορείτε να προσθέσετε ή να καταργήσετε την καρτέλα Προσαρμογή στις ιδιότητες του φακέλου της επιφάνειας εργασίας για όλους τους χρήστες στα Windows 7 , Windows 8 και Windows 10 .
Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι ως διαχειριστής για να προσθέσετε ή να καταργήσετε την καρτέλα “Προσαρμογή” στις ιδιότητες του φακέλου της επιφάνειας εργασίας. Ας δούμε τις εργασίες :
Βήμα 1 : Ανοίξτε τον επεξεργαστή μητρώου. Αν δεν ξέρετε πως, τότε πατήστε ταυτόχρονα τα κουμπιά Win + R και το παράθυρο εκτέλεσης που θα εμφανιστεί γράψτε την λέξη regedit και πατήστε το πλήκτρο ΟΚ.
Βήμα 2 : Στο παράθυρο του επεξεργαστή μητρώου των Windows, πλοηγηθείτε στην παρακάτω διεύθυνση

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FolderDescriptions\{B4BFCC3A-DB2C-424C-B029-7FE99A87C641}\PropertyBag


Βήμα 3 : Εκεί και στο δεξί παράθυρο θα βρείτε το κλειδί ονομασία NoCustomize. Κάντε διπλό κλικ επάνω του και ρυθμίστε την τιμή του σε:
0 = Προσθήκη της καρτέλας Προσαρμογή
1 = Αφαίρεση της καρτέλας προσαρμογή
Πατήστε το κουμπί ΟΚ για να κλείσει το παράθυρο επεξεργασίας του κλειδιού NoCustomize.
Βήμα 4 : Απλά κλείστε το επεξεργαστή μητρώου και η αλλαγή θα αποθηκευτεί αυτόματα.
Η διαφορά τώρα θα είναι ότι όταν πλέον ανοίξετε τις ιδιότητες στον φάκελο του Desktop θα δείτε μία νέα καρτέλα με ονομασία Προσαρμογή.
Windows

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS