ΑρχικήinetApple η εταιρεία αξίας του ενός τρις δολαρίων. Στα 207 ο AAPL

Apple η εταιρεία αξίας του ενός τρις δολαρίων. Στα 207 ο AAPL

Σύμφωνα με την εφαρμογή Stocks του iOS, η Apple μόλις έγινε η πρώτη εταιρεία αξίας ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων στον κόσμο, καθώς ο δείκτης AAPL πέρασε το επίπεδο 207,60 δολαρίων ανά μετοχή.
Χρειάστηκαν περισσότερα από σαράντα χρόνια, αλλά σήμερα η Apple είναι επίσημα η πρώτη εταιρεία του ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων στον κόσμο, σύμφωνα με το Google Finance και το Yahoo Finance, τα οποία χρησιμοποιούνται ως πηγή της εφαρμογής Stocks του iOS για συσκευές iPhone και iPad.Apple
Τα έσοδα της Apple που ανακοινώθηκαν πρόσφατα και αφορούν το τρίτο οικονομικό τρίμηνο του 2018, ανήλθαν στα 53,3 δισεκατομμύρια δολάρια.
Αυτή τη στιγμή ο χρηματιστηριακός δείκτης της Apple Inc. (AAPL) στο NASDAQ κυμαίνεται στα 207.77 δολάρια ανά μετοχή (δείτε την εικόνα παραπάνω), κάτι το οποίο έκανε την Apple την πρώτη εταιρεία αξίας 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων.
Να αναφέρουμε ότι εφόσον το κατάφερε η Αpple, θα μπορούσαν να ακολουθήσουν και άλλες μεγάλες εταιρείες όπως η Amazon ή η Microsoft κατά τους επόμενους μήνες ή χρόνια. Ωστόσο οι συγκεκριμένοι αριθμοί δεν σημαίνουν πολλά για τους πελάτες των εταιρειών.
Θα παρακολουθήσουμε τον δείκτη AAPL τις επόμενες μέρες για να δούμε αν η Αpple παραμείνει στο όριο του 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων.
Η εταιρεία από το Cupertino της Καλιφόρνια σκοπεύει να ενισχύσει την θέση της με τις νέες κυκλοφορίες που ετοιμάζει για το φθινόπωρο. Θα δούμε καινοτομίες;
___________________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS