ΑρχικήHow ToΠώς να αποκλείσετε διαφημίσεις στο Android smartphone σας

Πώς να αποκλείσετε διαφημίσεις στο Android smartphone σας

Είναι ένα βαρετό βράδυ και κάθεστε έξω στο μπαλκόνι σας διαβάζοντας όλα τα άρθρα που είχατε αποθηκεύσει σε bookmark για να διαβάσετε τα νέα της εβδομάδας  και βομβαρδίζεστε με διαφημίσεις.

Οι διαφημίσεις βρίσκονταν μαζί μας πριν την εποχή του Διαδικτύου. Οι εξελίξεις στην τεχνολογία των smartphone έχουν κάνει τα πράγματα χειρότερα αφού οι χρήστες του διαδικτύου δεν μπορούν να φανούν ούτε ένα βήμα χωρίς να σκοντάψουν σε κάποια διαφήμιση. Σήμερα, οι διαφημίσεις βρίσκονται στο web, στα social media sites και ακόμη και στις εφαρμογές κοινής ωφέλειας και στις εφαρμογές τυχερών παιχνιδιών που εγκαθιστούμε στα smartphones μας.

Android

Ο ιστός αυτών των διαφημίσεων είναι τόσο ισχυρός που για τους περισσότερους χρήστες του Android, φαίνεται να μην υπάρχει καμία διέξοδος από αυτό. Αλλά ευτυχώς για εμάς, αυτό δεν συμβαίνει. Για να αποκλείσετε διαφημίσεις στο smartphone Android, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα:

  1. Χρησιμοποιήστε τις ρυθμίσεις προγράμματος περιήγησης του Google Chrome

Μπορεί να βλέπετε μια σειρά διαφημίσεων κατά την περιήγηση στο Internet – βλέποντας βίντεο ή διαβάζοντας άρθρα – χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Chrome στο smartphone σας, αλλά αυτές οι διαφημίσεις δεν εμφανίζονται από το Chrome. Και υπάρχει ένας απλός τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποκλείσετε αυτές τις διαφημίσεις. Ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις προγράμματος περιήγησης Chrome.
  • Μεταβείτε στις Site Settings και πατήστε πάνω.
  • Μεταβείτε στα αναδυόμενα παράθυρα και κάντε εναλλαγή της ρύθμισης
  1. Χρησιμοποιώντας την ad blocker εφαρμογή

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Ad Blocker app στο smartphone σας. Αυτό όχι μόνο θα αποκλείει τις διαφημίσεις που σας προβάλλονται κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο, αλλά και αυτές που βλέπετε κατά τη χρήση εφαρμογών και παιχνιδιών. Αλλά υπάρχει ένα θέμα. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις της συσκευής σας για να εγκαταστήσετε το Ad blocker APK. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AdBlock Plus για να αποκλείσετε όλες τις διαφημίσεις στα smartphone σας.

Για να διαμορφώσετε το smartphone σας για να κάνετε λήψη του Adblock Plus APK:

-Μεταβείτε στα Settings της συσκευής σας. Πηγαίνετε στο Security.

-Τώρα, κάντε scroll προς τα κάτω στην επιλογή Unknown sources και πατήστε στο πλαίσιο ελέγχου.

-Πατήστε την επιλογή OK στο αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης.

Για να εγκαταστήσετε το Adblock Plus APK:

– Κάντε λήψη του AdBlock Plus στο smartphone σας χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης για κινητά.

– Ανοίξτε το File Manager και αναζητήστε το APK του αρχείου. Τώρα πατήστε την επιλογή εγκατάστασης.

-Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, ανοίξτε την.

– Πατήστε στην επιλογή OK για επιβεβαίωση.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές AdGuard, AdLock και AdAway για να αποκλείσετε τις διαφημίσεις από το Android smartphone σας.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS