ΑρχικήTop PicksΑυτές είναι 5 από τις τοπ ωραιότερες συσκευές της φετινής χρονιάς

Αυτές είναι 5 από τις τοπ ωραιότερες συσκευές της φετινής χρονιάς

τοπ

Το συνέδριο CES που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας τον Ιανουάριο, έφερε μια ποικιλία νέων  τεχνολογιών και συσκευών και σίγουρα εντυπωσίασε όσους είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν από κοντά. Δυστυχώς μερικά από τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν δεν είναι ακόμα διαθέσιμα προς πώληση, σύντομα όμως θα μπορούμε να τα αποκτήσουμε. Ας δούμε 5 από τις τοπ συσκευές αυτής της χρονιάς.

Gillette Heated Razor

Η Gillette κυκλοφόρησε το πρώτο θερμαινόμενο ξυράφι της πέρυσι και έγινε μεγάλη επιτυχία. Το ξύρισμα με αυτό δίνει την αίσθηση ότι σας ξυρίζει ένας επαγγελματίας. Σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, το ξυράφι θερμαίνεται, ζεσταίνοντας ταυτόχρονα το σαπούνι και το δέρμα για ένα πιο άνετο ξύρισμα. Οι θερμαινόμενες ξυριστικές μηχανές, με κόστος $ 160 η καθεμία, οι οποίες κυκλοφόρησαν μέσω μίας καμπάνιας της Indiegogo ξεκίνησαν να αποστέλλονται στους αγοραστές τον Φεβρουάριο και η Gillette ανακοίνωσε στο CES 2019 ότι θα πάρει περισσότερες πληροφορίες και θα αρχίσει να εργάζεται πάνω σε μια εμπορική έκδοση της μηχανής.

LG Signature OLED TV R9

Μπορεί να φαίνεται ως μία πολύ μικρή τηλεόραση, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια τηλεόραση που διπλώνεται! Η LG παρουσίασε τη νέα OLED τηλεόρασή της που εξαφανίζεται. Η οθόνη της μπορεί να επεκταθεί σε μέχρι και 65 ίντσες, αλλά και να διπλώσει σε ένα συμπαγές κουτί.

Withings Move Activity Tracking Watch

Το νέο smartwatch από την Withings, παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας και τον ύπνο σας. Διαθέτει έναν tracker GPS και συγχρονίζεται με την εφαρμογή Health Mate. Με κόστος μόνο 69,95 δολάρια, αυτή η τοπ συσκευή λειτουργεί για 18 μήνες χωρίς να απαιτείται φόρτιση της μπαταρίας τους.

MoodoGo Portable Diffuser

Η εταιρεία Moodo παρασκευάζει αρωματικά χώρου για το σπίτι με έξυπνη τεχνολογία, η οποία μπορεί να εξατομικευτεί ανάλογα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη. Τώρα, η Moodo παρουσίασε τη συσκευή MoodoGo, η οποία είναι εύκολη στη μεταφορά της. Το MoodoGo μπορεί να φιλοξενήσει μόνο μία αρωματική κάψουλα. Η τιμή του είναι στα $ 39.

Harley-Davidson LiveWire

Στο CES, η Harley έδωσε ημερομηνία παράδοσης και τιμή για την ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της που θα ονομάζεται LiveWire, για τον Αύγουστο του 2019, ξεκινώντας από $29.799. Το νέο μοντέλο υπόσχεται μία νέα σειρά μηχανών που θα προσφέρουν ήσυχη και καθαρή οδήγηση στην πόλη. Δεν είναι χειροκίνητες, δεν διαθέτουν συμπλέκτη ούτε μετατόπιση ταχυτήτων για επιτάχυνση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS