Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 04:13
Αρχική business Niantic: Αγωγή κατά της Global++ για hacked εκδόσεις παιχνιδιών

Niantic: Αγωγή κατά της Global++ για hacked εκδόσεις παιχνιδιών

Η Niantic έχει καταθέσει αγωγή εναντίον της Global ++, μιας ομάδας προγραμματιστών που δημιουργεί πειρατικές εκδόσεις δημοφιλών AR παιχνιδιών όπως Pokemon GO και Ingress. Hacked εφαρμογές όπως το “PokeGo ++” και “Ingress ++” δίνουν στους χρήστες ένα αθέμιτο πλεονέκτημα, ενώ ταυτόχρονα παραβιάζουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της Niantic, αναφέρει η αγωγή.

Η Global αποκαλεί τις “++” εκδοχές του παιχνιδιού “tweaked”, ενώ η Niantic τις αποκαλεί “hacked”. Οι εκδόσεις “++” περιλαμβάνουν λειτουργίες όπως χρήση του GPS, αυτόματο περπάτημα και sniping, οι οποίες είναι σε αντίθεση με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και τον Κώδικα Συμπεριφοράς του Παικτών.

Niantic

Η αγωγή ονομάζει 20 άγνωστους κατηγορούμενους μεταξύ των οποίων και μέλη του Global ++ που δεν μπορούσαν να αναγνωριστούν προσωπικά. «Μεταξύ άλλων, τα συστήματα των κατηγορουμένων υπονομεύουν την ακεραιότητα της εμπειρίας παιχνιδιού για τους νόμιμους παίκτες, μειώνοντας τον ενθουσιασμό για τα παιχνίδια της Νiantic και, σε ορισμένες περιπτώσεις, οδηγώντας τους παίκτες μακριά από τα παιχνίδια της Νiantic. Επομένως, τα συστήματα των κατηγορουμένων βλάπτουν τη φήμη και την καλή θέληση της Νiantic και παρεμβαίνουν στην επιχείρηση», αναφέρεται στην αγωγή.

Η Νiantic επιδιώκει να αναγκάσει τη Global ++ να σταματήσει αμέσως τη διανομή τροποποιημένων εκδόσεων και να σταματήσει οποιαδήποτε reverse engineering εργασία του επίσημου κώδικα που διανέμεται από τη Niantic.

Η Νiantic θα κυκλοφορήσει σύντομα το παιχνίδι του Harry Potter. Σύμφωνα με έρευνα, η Global διαφημίζει ανοιχτά τον Potter ++ στα κοινωνικά μέσα από τουλάχιστον τις 10 Μαΐου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

LIVE NEWS

00:02:18

Πώς να προσθέσετε το YouTube κανάλι ή το Instagram σας στο TikTok

Το TikTok, μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων για τη δημιουργία και την ανάρτηση μίνι-βίντεο, έχει αποκτήσει μια μεγάλη βάση...

Γνώστα website σαρώνουν τους υπολογιστές των επισκεπτών τους

Πολλά γνωστά και ευρέως χρησιμοποιούμενα website χρησιμοποιούν ένα script προστασίας από απάτες, το οποίο σαρώνει τον τοπικό υπολογιστή σας για προγράμματα απομακρυσμένης...

Google Chrome: Νέο “anti-notification spam” σύστημα από τον Ιούλιο

Η Google ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ενεργοποιήσει το νέο της "anti-notification spam" σύστημα στο Chrome, με την...

Η Amtrak επαναφέρει τους κωδικούς πρόσβασης των χρηστών μετά από παραβίαση δεδομένων

Η National Railroad Passenger Corporation (Amtrak) αποκάλυψε μια παραβίαση δεδομένων που οδήγησε στην έκθεση προσωπικών πληροφοριών ορισμένων μελών του Guest Rewards.

Οι διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ καθυστερούν την εκδήλωση για το Android 11

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η εκδήλωση για την παρουσίαση των χαρακτηριστικών του νέου Android 11 από την Google...

Η Cisco παραβιάστηκε μέσω εκμετάλλευσης των SaltStack servers

Η Cisco είπε σήμερα ότι ορισμένοι από τους servers υποστήριξης Cisco Virtual Internet Routing Lab Personal Edition (VIRL-PE) παραβιάστηκαν με εκμετάλλευση κρίσιμων...

Valak Malware: Κλέβει δεδομένα από Microsoft Exchange Servers

Το 2019, το Valak Malware παρατηρήθηκε για πρώτη φορά, ως malware loader. Πρόσφατα όμως, έγινε γνωστό ότι...

Συσκευή “anti-5G” που κοστίζει $ 350 είναι απλά ένα USB stick

Οι φαν των θεωριών συνωμοσίας 5G έχουν ήδη αγοράσει ένα κλειδί USB anti-5G με τιμή 350 $ που φαίνεται να είναι...

Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης

Αποκτήστε τα Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης: Αυτή τη περίοδο οι ώρες εργασίας από το σπίτι είναι...

Διέρρευσαν δεδομένα 47,5 εκατομμυρίων χρηστών του Truecaller

Η εφαρμογή Truecaller, βοηθά στον εντοπισμό των ανώνυμων κλήσεων και προσφέρει την επιλογή επισήμανσης των spammers.