ΑρχικήinetPokemon Go: Διαρροές για την special έκδοση Halloween

Pokemon Go: Διαρροές για την special έκδοση Halloween

H ετήσια εκδήλωση Halloween του Pokemon GO πλησιάζει και οι επίσημες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν πιθανότατα εντός της εβδομάδας. Παρόλο που η Niantic δεν έχει κάνει ακόμη πραγματοποιήσει καμία επίσημη ανακοίνωση, μια ενδελεχής ανάλυση των αρχείων αποκαλύπτει ότι φέτος η εκδήλωση του Halloween θα φέρει κάτι extra στο Android και Appstore για τους παίκτες.

Pokemon Go

Η ανάλυση των master files που πραγματοποιήθηκε, απόκαλυψε (spoiler) μια νέα επερχόμενη έκδοση με πρόσθετες λειτουργικότητες και δυνατότητες και πιθανόν μια πρόσθετη ειδική αποστολή!

[SPOILER ALERT]  Η ανάγνωση του άρθρου θα αποκαλύψει μερικά spoilers για την επερχόμενη περιπέτεια στο Pokemon GO, όποτε σας καλούμε να μην συνεχίσετε την ανάγνωση, εάν επιθυμείτε να δείτε το περιεχόμενο αποκλειστικά μόλις κυκλοφορήσει.

Τα δεδομένα που διέρρευσαν και οι αναλύσεις που πραγματοποιήθηκαν, διαμοιράστηκαν μέσω Twitter από τον λογαριασμό Chrales, όπως φαίνεται παρακάτω:

Στα αρχεία υπάρχει αναφορά στο όνομα Spiritomb, οπότε φαίνεται πιθανό οτι η αναβάθμιση της έκδοσης μπορεί να είναι η ανταμοιβή για τους παίκτες για το τέλος κάποιας ειδικής αποστολής. Τέτοιες αντίστοιχες ειδικές αποστολές θα πραγματοποιούνται μάλλον και σε επόμενα events της εταιρείας, ενώ θα προσφέρει την δυνατότητα στους παίκτες να ολοκληρώνουν τις αναζητήσεις-αποστολές τους στο παιχνίδι πολύ πιο γρήγορα μια ή δυο φορές το χρόνο.


Το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες θα ζήσουν μια εξαιρετική εξέλιξη της μηχανικής κίνησης & του περιβάλλοντος του παιχνιδιού που θα εντυπωσιάσει και τον πλέον απαιτητικό χρήστη, δείγμα των μελλοντικών σχεδίων της εταιρείας! Οι επίσημες λεπτομέρειες και ανακοινώσεις σχετικά με την εκδήλωση, πιθανότατα γίνουν εντός της ημέρας ή αυτήν την εβδομάδα, οπότε φροντίστε να ελέγξετε για περισσότερες λεπτομέρειες. Μέχρι τότε, καλή τύχη εκεί έξω !!!

Το Pokemon GO είναι διαθέσιμο  σε επιλεγμένες περιοχές σε συσκευές Android και iOS.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS