ΑρχικήsecurityΟι hackers “το έριξαν” στο ποδόσφαιρο. Νέες επιθέσεις hacking!

Οι hackers “το έριξαν” στο ποδόσφαιρο. Νέες επιθέσεις hacking!

Οι hackers “το έριξαν” στον αθλητισμό εφόσον, σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η Ιρλανδία πήρε μια γεύση από τις ικανότητες τους.

Το Football Association of Ireland (FAI) βρίσκεται αντιμέτωπο με πολλές ερωτήσεις αναφορικά με την επίθεση hacking που δέχτηκε αυτό το μήνα.

Σύμφωνα με αναφορές, προσωπικά δεδομένα (πληροφορίες μισθοδοσίας και τραπεζικού λογαριασμού) των John Delaney και Mick McCarthy κλάπηκαν από τους hackers.

Forensic ερευνητές έχουν επεξεργαστεί την υπόθεση και αποκάλυψαν ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι ο payroll server διακόπηκε κατά τη διάρκεια της επιθέσεις.

hackers

Να σημειώσουμε ότι, αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι έχει δοθεί απομακρυσμένη πρόσβαση στα δεδομένα. Η κατάσταση παρακολουθείτε συνεχώς.

Ο Mick McCarthy ρωτήθηκε για την παραβίαση των δεδομένων κατά τη διάρκεια του Euro 2020 της προηγούμενης εβδομάδας και η απάντηση του είναι η εξής: «Δεν διαθέτω FAI email address, οπότε δεν επηρεάστηκα».

Πάντως, το FAI διαβεβαίωσε τους Ιρλανδούς υποστηρικτές ότι τα στοιχεία πληρωμής που χρησιμοποιήθηκαν κατά την αγορά εισιτηρίων δεν έχουν παραβιαστεί και κλαπεί από τους hackers.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS