ΑρχικήHow ToiPhone: Τρόποι να καταλάβετε αν κάποιος έχει μπλοκάρει τον αριθμό σας

iPhone: Τρόποι να καταλάβετε αν κάποιος έχει μπλοκάρει τον αριθμό σας

iPhone: Έχετε προσπαθήσει να επικοινωνήσετε με κάποιον αριθμό και δεν είχατε καμία επιτυχία; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν κάποιος έχει μπλοκάρει τον αριθμό σας;  Υπάρχει τρόπος να μάθετε αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Μάλλον θα ήταν κακή ιδέα να επικοινωνήσετε διαφορετικά με αυτόν τον άνθρωπο, γιατί αν όντως σας έχει μπλοκάρει θα βρεθείτε αντιμέτωπος με μια ομολογουμένως άβολη στιχομυθία.

Βέβαια οι διαδικασίες που υπάρχουν από την Apple για να μάθετε αν ο αριθμός σας αποκλείστηκε από κάποιον, σίγουρα δεν είναι τόσο άμεσες όσο είναι να ρωτήσετε τον ίδιο. Έτσι καλό είναι να γνωρίζετε διαφορετικούς τρόπους, για να το ερευνήσετε μόνοι σας.

Αν έχετε αυτήν την υποψία, ίσως βοηθήσει η αποστολή ενός μηνύματος από το iPhone σας. Αν λάβετε ενημέρωση ότι Παραδόθηκε (Delivered), δεν σας έχει αποκλείσει. Αν δεν έχετε καμία ενημέρωση ή λάβετε μια ειδοποίηση που να λέει ότι το μήνυμα δεν παραδόθηκε (Message Not Delivered), είναι πιθανό να σας έχει αποκλείσει.

iPhone

Μετά από αυτό, μπορείτε να προσπαθήσετε να τηλεφωνήσετε στον αριθμό. Εάν βγει αμέσως ο τηλεφωνητής ή δεν προλάβει να χτυπήσει καμία φορά, ίσως έχουν μπλοκάρει τον αριθμό σας. Αν ούτε αυτό πιάσει, πληκτρολογήστε αυτή τη φορά πριν τον αριθμό το #31#. Αυτό, ουσιαστικά, καλύπτει τον αριθμό και ακόμα και όταν τον έχει μπλοκάρει κάποιος καλεί κανονικά.

Φυσικά υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο, να μην ισχύει τίποτα από τα παραπάνω.

Για παράδειγμα, ένα μήνυμα ίσως δεν φτάσει ποτέ στον προορισμό του όταν δεν έχει δυνατό σήμα σε εκείνο το σημείο ο παραλήπτης.

Ο τηλεφωνητής ενδέχεται να βγει αμέσως, στην περίπτωση που το κινητό είναι κλειστό ή δεν έχει μπαταρία ή ακόμα αν ο χρήστης το έχει ρυθμίσει να είναι σε Airplane Mode/Do Not Disturb Mode.

Διαφορετικά, θα μπορούσε ένας αριθμός να στείλει έναν άλλο στον τηλεφωνητή, όταν είναι κατειλημμένος ή δε μπορεί να μιλήσει τη δεδομένη στιγμή.

Σε κάθε περίπτωση καλό είναι, πριν προβείτε στα δικά σας συμπεράσματα να κάνετε κάποιον έλεγχο, γιατί υπάρχει πάντα η πιθανότητα σφάλματος.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS