ΑρχικήTop Picks7 DIY εργαλεία για να διορθώσετε τα Microsoft Windows

7 DIY εργαλεία για να διορθώσετε τα Microsoft Windows

εργαλεία

Με το πέρασμα του χρόνου, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο υπολογιστής σας δεν λειτουργεί πια τόσο καλά. Αργεί να ανοίξει τα αρχεία σας, τα προγράμματα παγώνουν μερικές φορές ή κλείνουν απροειδοποίητα κτλ. Τις περισσότερες φορές τα προβλήματα αυτά μπορούν να επιλυθούν, χρησιμοποιώντας ορισμένα εργαλεία, όπως αυτά που περιγράφονται παρακάτω. Είναι ζωτικής σημασίας ωστόσο, να κάνετε λήψη αυτών των εργαλείων απευθείας από τους προγραμματιστές και τους επίσημους ιστότοπους και όχι από τρίτους, ώστε να μην αποκτήσετε περισσότερα προβλήματα από αυτά που ήδη έχετε.

  1. Free task manager και system monitor για Windows

Ο δωρεάν Process Explorer της Microsoft σάς βοηθά να ανακαλύψετε αν ένα πρόγραμμα έχει ανοιχτό ένα συγκεκριμένο αρχείο ή κατάλογο. Το πρόγραμμα σάς δίνει πληροφορίες σχετικά με διεργασίες και DLLs που έχουν ανοίξει ή έχουν φορτωθεί.

  1. Προσδιορίστε τα προβλήματα Wi-Fi με αυτήν την δωρεάν εφαρμογή

Το Wi-Fi Analyzer της Microsoft είναι μια δωρεάν εφαρμογή που βρίσκει το καλύτερο κανάλι Wi-Fi ή το καλύτερο σημείο για το router / σημείο πρόσβασής σας, χρησιμοποιώντας τον επιτραπέζιο υπολογιστή, το laptop, το tablet ή το κινητό σας. Η βασική έκδοση έρχεται χωρίς διαφημίσεις. Τα χαρακτηριστικά για την έκδοση Pro περιλαμβάνουν την υποστήριξη Live-Tile, έναν βομβητή για την ισχύ του σήματος, περιστροφή της οθόνης κλειδώματος και τη δυνατότητα αλλαγής των ορίων του σήματος.

  1. Βρείτε ποιες συσκευές συνδέονται στο δίκτυό σας

Η δωρεάν εφαρμογή Angry IP Scanner λειτουργεί σε Windows, Mac OSX και Linux. Αυτό το λογισμικό παρέχει γρήγορη σάρωση διεύθυνσης IP και θυρών. Χρησιμοποιήστε το για να μάθετε ποιες συσκευές χρησιμοποιούν το οικιακό ή επαγγελματικό Wi-Fi σας.

  1. Δείτε τα στατιστικά στοιχεία χρήσης του δίσκου και καθαρίστε τον σκληρό σας δίσκο

Το δωρεάν WinDirStat μπορεί να εκτελεστεί σε οποιαδήποτε έκδοση των Windows, που χρονολογείται από τα Windows 95. Αυτή η εφαρμογή προβάλλει τα στατιστικά στοιχεία χρήσης του δίσκου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης ως εργαλείο καθαρισμού.

  1. Παρακολούθηση, διαχείριση και αντιμετώπιση προβλημάτων του λειτουργικού συστήματος Windows

Εάν διαλέξετε μόνο ένα δωρεάν εργαλείο από ολόκληρη τη λίστα, βεβαιωθείτε ότι είναι το Sysinternals Suite. Αυτό το δωρεάν πακέτο βοηθητικών προγραμμάτων είναι διαθέσιμο από τη Microsoft.

Περιλαμβάνει τα εξής: Autologon, Autoruns, BlueScreen, CacheSet, ClockRes, DebugView, DiskMon, DiskView, Disk Usage (DU), ListDLLs, LogonSessions, PageDefrag, PortMon, ProcDump, Process Explorer. Sysmon, TCPView, VMMap, VolumeID, WhoIs, WinObj και άλλα.

  1. Καθαρίστε το σκληρό σας δίσκο σε βάθος

Το Malwarebytes σάς επιτρέπει όχι μόνο να σαρώσετε τη μνήμη αλλά και να καθαρίσετε εις βάθος τον σκληρό σας δίσκο, συμπεριλαμβανομένων των cookies και του μητρώου. Το Malwarebytes έχει σχεδιαστεί για να ανιχνεύει κακόβουλο λογισμικό, να σταματά τις επιθέσεις σε πραγματικό χρόνο, να προστατεύει τα ευάλωτα συστήματα, να αποκλείει επιθέσεις ransomware και να εμποδίζει την πρόσβαση σε κακόβουλες ιστοσελίδες.

  1. Εντοπίστε σφάλματα σε τεχνολογίες που συνδέονται με τη Microsoft

Το Debug Diagnostics Tool, είναι ένα ακόμα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα της Microsoft, που σας βοηθά στην αντιμετώπιση προβλημάτων όπως η αργή απόδοση, οι διαρροές μνήμης ή ο κατακερματισμός της μνήμης ενός συστήματος. Το εργαλείο ενσωματώνει κανόνες ανάλυσης που επικεντρώνονται στις εφαρμογές των υπηρεσιών πληροφοριών στο Internet (IIS), στα στοιχεία πρόσβασης στο διαδίκτυο, στο COM +, στο SharePoint και άλλες σχετικές τεχνολογίες της Microsoft.

 

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS