ΑρχικήinetΥπάρχει περίπτωση το "GTA 6" να κυκλοφορήσει σύντομα;

Υπάρχει περίπτωση το “GTA 6” να κυκλοφορήσει σύντομα;

GTA

Ένα από τα μεγαλύτερα franchise στον τομέα του gaming, είναι το Grand Theft Auto V. Μπορεί να μην είναι το πιο εικονικό, αλλά όσον αφορά τις πωλήσεις είναι ασύλληπτο. Μέχρι στιγμής, το GTA V έχει πουλήσει περίπου 100 εκατομμύρια αντίτυπα, γεγονός που το καθιστά το δεύτερο σε πωλήσεις παιχνίδι μετά το Minecraft, το οποίο εξακολουθεί να είναι μπροστά, με 50 εκατομμύρια αντίτυπα παραπάνω.

Είναι λοιπόν επόμενο να απορεί κανείς, που ενώ έχει τέτοια επιτυχία σαν παιχνίδι, δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια νέα έκδοση τα τελευταία χρόνια. Η Rockstar Games έχει βέβαια ανανεώσει το GTA V, αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι αρκετό.

Από το 2013, όταν το GTA V κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, η Rockstar Games άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο δημιουργεί παιχνίδια. Τώρα δημιουργεί μεν λιγότερα παιχνίδια, αλλά είναι πιο φιλόδοξα. Έτσι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να δημιουργηθεί ένα παιχνίδι, σε σχέση με το παρελθόν, γεγονός που μπορεί να εξηγεί και το γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια καινούρια έκδοση του GTA V.

Ωστόσο, σύμφωνα με μια διαρροή, μία νέα προσθήκη στη σειρά GTA θα κυκλοφορήσει αρκετά σύντομα και συγκεκριμένα του χρόνου τα Χριστούγεννα.

Επιπλέον, σύμφωνα με έναν ανώνυμο ευρωπαίο προγραμματιστή, η Sony έχει επενδύσει ένα αρκετά ικανό ποσό στην Take-Two Interactive, για να εξασφαλίσει μια αποκλειστική περίοδο ενός μήνα για το PS5, που σημαίνει ότι το επόμενο Xbox δεν θα πάρει το παιχνίδι μέχρι να παρέλθει αυτό το χρονικό διάστημα.

Φυσικά, όλες αυτές οι πληροφορίες δεν πρέπει να θεωρηθούν σίγουρες, αφού προέρχονται από μια ανώνυμη διαρροή και φαίνονται το λιγότερο αμφισβητήσιμες. Αρχικά έρχονται σε αντίθεση με μια προηγούμενη φήμη που υποδηλώνει ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει γύρω στο 2022. Δεύτερον, η Rockstar Games μόλις κυκλοφόρησε το Red Dead Redemption 2 τον περασμένο Οκτώβριο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απίστευτα απίθανο να μπορέσει να δημιουργήσει και να κυκλοφορήσει ένα νέο GTA. Επιπλέον και η ιδέα ότι η Take-Two Interactive θα δώσει στην Sony αποκλειστικότητα ενός μήνα για μερικά παραπάνω χρήματα, με κίνδυνο να δυσαρεστήσει τους χρήστες του Xbox είναι λίγο παρατραβηγμένη.

Όπως συμβαίνει με κάθε φήμη, υπάρχει μια πιθανότητα κάποιες ή όλες αυτές οι πληροφορίες να είναι σωστές. Πιο πιθανό είναι όμως τα σενάριο, τίποτα από τα παραπάνω να μην ισχύει στην πραγματικότητα.

 

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS