ΑρχικήinetΤο Chromium Edge βρίσκεται σε κάποια Sandbox των Windows 10

Το Chromium Edge βρίσκεται σε κάποια Sandbox των Windows 10

Chromium Όπως έχει γνωστό τις τελευταίες μέρες, η Microsoft εισάγει τον ανανεωμένο Edge browser, ο οποίος θα βασίζεται στο Chromium της Google.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η πιο πρόσφατη έκδοση των Windows, 18865, περιέχει την έκδοση 75.0.111.0 του Edge browser μέσα στο Windows Sandbox.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Windows Sandbox είναι ένα πολύ βασικό στοιχείο καθώς επιτρέπει να εκτελείτε προγράμματα, να κατεβάζετε αρχεία και να επισκέπτεστε ιστοσελίδες σε ένα εικονικό περιβάλλον, που είναι απομονωμένο από τον υπολογιστή σας. Έτσι, αν υπάρξει κάτι ύποπτο, π.χ. ένα αρχείο που περιέχει κάποιο κακόβουλο λογισμικό, ο υπολογιστής σας δεν κινδυνεύει να μολυνθεί.

Ωστόσο, αυτή η έκδοση δεν είναι διαθέσιμη στο Sandbox όλων των χρηστών προς το παρόν. Φαίνεται ότι αρχικά θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιους δοκιμαστές.

Ο Edge browser βρέθηκε κρυμμένος στο Sandbox από ένα γερμανικό site, το deskmodder.de. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα γνωστό αν έχει οριστεί η Γερμανία ως η χώρα που θα το δοκιμάσει πρώτα. Το πιο πιθανό είναι ότι πρόκειται για σύμπτωση.

Για να δείτε αν έχετε επιλεχθεί ως δοκιμαστής για το Edge/Chromium, πρέπει να ελέγξετε αν έχετε το εικονίδιο Microsoft Edge στο desktop σας. Αν το έχετε και είναι διαφανές, τότε έχετε το Edge/Chromium. Αν όχι, θα πρέπει να περιμένετε να κυκλοφορήσει για όλους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS