ΑρχικήTop PicksΤα 8 καλύτερα Torrent sites για να κατεβάσετε παιχνίδια Android

Τα 8 καλύτερα Torrent sites για να κατεβάσετε παιχνίδια Android

sites

Το Torrent είναι πάντα το καλύτερο και πιο χρησιμοποιημένο μέσο, για τη διανομή μεγάλων αρχείων. Ωστόσο, δεν υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες torrent που λειτουργούν στο διαδίκτυο, επειδή η πλειοψηφία τους όπως τα KickAss Torrents, Torrentz, ExtraTorrent κλπ. έχουν κλείσει από τις αρχές. Παρακάτω θα δείτε ποια από τα υπάρχοντα torrent sites είναι τα καλύτερα για να κατεβάσετε Android παιχνίδια.

# 1 The Pirate Bay

Το The Pirate Bay είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος ιστότοπος torrent, που είναι γνωστός για τα εκτεταμένα σύνολα περιεχομένου torrent. Το καλό με το The Pirate Bay είναι ότι μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα στην τοποθεσία, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών Android, Ταινιών, Λογισμικών, κλπ. Έτσι, το Pirate Bay είναι ένα από τα καλύτερα torrent sites που μπορείτε να επισκεφθείτε για να κατεβάσετε Android παιχνίδια.

# 2 TorrentDownloads

Αν αναζητάτε ένα torrent site που έχει ένα καθαρό περιβάλλον και πολύ περιεχόμενο torrent, τότε το TorrentDownloads μπορεί να είναι το καλύτερο site για να επισκεφθείτε. Το TorrentDownloads είναι αυτή τη στιγμή ο πιο δημοφιλής ιστότοπος torrent, από όπου μπορείτε να κατεβάσετε παιχνίδια για το PC, παιχνίδια Android, ταινίες, εφαρμογές Android κ.λπ. Έτσι, το TorrentDownloads είναι ένας ακόμα κορυφαίος ιστότοπος torrent, για να κατεβάσετε παιχνίδια Android.

# 3 RARBG

Ένα ακόμα εξαιρετικό torrent site είναι και το RARBG που μπορείτε να επισκεφθείτε για να κατεβάσετε τα πιο πρόσφατα παιχνίδια και εφαρμογές Android. Το καλό με το RARBG είναι η διεπαφή χρήστη, που φαίνεται καθαρή και καλά οργανωμένη. Εκτός από τα παιχνίδια Android, το RARBG προσφέρει επίσης ταινίες, μουσική και λογισμικό.

# 4 IsoHunt

Το IsoHunt είναι επίσης μία κορυφαία τοποθεσία torrent στον κατάλογο, που είναι γνωστή για την τεράστια βάση δεδομένων του. Το IsoHunt έχει σχεδόν όλες τις μορφές περιεχομένου torrent συμπεριλαμβανομένων των ταινιών, των παιχνιδιών, των εφαρμογών Android, των λογισμικών κλπ. Ο ιστότοπος λαμβάνει εκατομμύρια επισκέψεις κάθε μέρα και είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους torrent που μπορείτε να επισκεφτείτε αυτή τη στιγμή.

# 5 SeedPeer

Αν αναζητάτε ένα torrent site από τον οποίο μπορείτε να κάνετε λήψη των πιο πρόσφατων εφαρμογών και παιχνιδιών Android όπως το PUBG Mobile (Apk + OBB), το Fortnite κ.λπ., τότε το SeedPeer ίσως είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Ο ιστότοπος δεν διαθέτει ξεχωριστή σελίδα για το Android, αλλά μπορείτε απλά να αναζητήσετε το όνομα του παιχνιδιού στο πλαίσιο αναζήτησης και να το κατεβάσετε. Εκτός από αυτό, το SeedPeer διαθέτει υποστήριξη magnet link και ένα από τα καλύτερα sites που μπορείτε να επισκεφθείτε αυτή τη στιγμή.

# 6 TorrentHounds

Το TorrentHounds φιλοξενεί σχεδόν 50.000 torrents. Ωστόσο, ο ιστότοπος δεν είναι σταθερός και συνεχίζει να βγαίνει εκτός σύνδεσης. Εάν αυτό δε σας ενοχλεί, τότε το TorrentHounds μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς, επειδή έχει ένα τέτοιο περιεχόμενο που δεν θα βρείτε ποτέ σε άλλες τοποθεσίες torrent. Έτσι, το TorrentHounds είναι ένας ακόμα σπουδαίος ιστότοπος torrent από τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές και παιχνίδια Android.

# 7 TorLock

Το TorLock είναι ένα σχετικά νέο torrent site στον κατάλογο, που καθοδηγείται από τα ίδια τα μέλη της κοινότητας. Το καλύτερο είναι ότι το TorLock φιλοξενεί μόνο επαληθευμένα torrents, τα οποία είναι απαλλαγμένα από ιούς ή άλλες απειλές για την ασφάλεια. Εκτός από αυτό, το TorLock καλύπτει σχεδόν όλες τις κατηγορίες λήψης, συμπεριλαμβανομένου του Android. Έτσι, το TorLock είναι ένα ακόμα πολύ καλό torrent site για το 2019.

# 8 1337X

Το 1337X έρχεται πολύ κοντά στη δημοτικότητα του The Pirate Bay και το site είναι γνωστό για την τεράστια συλλογή περιεχομένου torrent που διαθέτει. Μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα στο 1337X, συμπεριλαμβανομένων ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, λογισμικών, εργαλείων Linux, παιχνιδιών Android κ.λπ. Εκτός αυτού, είναι και το περιβάλλον χρήστη που κάνει το 1337X να ξεχωρίζει από τα άλλα.

Αυτά λοιπόν είναι τα οκτώ καλύτερα torrent sites, από όπου μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια Android.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS