ΑρχικήgamingΤο Xbox One προσθέτει τέσσερα νέα backwards compatible παιχνίδια

Το Xbox One προσθέτει τέσσερα νέα backwards compatible παιχνίδια

compatibleΟ Larry Hryb ανακοίνωσε ότι έχουν προστεθεί στο Xbox One τέσσερα παιχνίδια που είναι backwards compatible. Τα πρώτα τρία, είναι όλα μέρος της σειράς Lost Planet, ενώ το τέταρτο είναι ένα παιχνίδι Resident Evil.

Και τα τρία παιχνίδια της σειράς Lost Planet – Lost Planet: Extreme Condition, Lost Planet 2 και Lost Planet 3 – είναι τώρα backwards compatible, όπως και η χρυσή έκδοση του πρώτου παιχνιδιού με τίτλο Lost Planet: Colonies. Το Resident Evil Code: Veronica X, μια εκτεταμένη έκδοση που κυκλοφόρησε αρχικά στο Dreamcast, είναι επίσης backwards compatible τώρα.

Δημοσιευμένο από την Capcom, το franchise του Lost Planet αποτελείται από μια σειρά από σκοπευτές που ακολουθούν τους αγώνες διαφόρων πρωταγωνιστών, που ζουν σε έναν πλανήτη στη μέση μιας παγωμένης εποχής. Το παιχνίδι επικεντρώνεται κυρίως στην επιβίωση στο σκληρό περιβάλλον, καθώς και σε μάχες με εξωγήινα πλάσματα ή στρατιώτες, για τον έλεγχο του πλανήτη. Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε, το 2007, το Lost Planet: Extreme Condition μας έκανε εξαιρετική εντύπωση- αποκαλούνταν “ένα τέλειο παιχνίδι δράσης επειδή επικεντρώνεται σε έντονες, συναρπαστικές μάχες”. Ωστόσο, δεν υπήρχε ο ίδιος ενθουσιασμός για το Lost Planet 2 ή το sequel του, αφού το 2 κατηγορήθηκε για τις “αποδιοργανωμένες, κουραστικές ή απολύτως απογοητευτικές αποστολές του” και το sequel για το ότι αγωνιζόταν να διατηρήσει την ταυτότητα της σειράς.

Resident Evil Code: η έκδοση Veronica X συνεχίζει τη σειρά επιβίωσης, ακολουθώντας την ιστορία των Chris και Claire Redfield. Στο Resident Evil Code: Veronica X αναθεώρηση, ο Joe Fielder βαθμολόγησε το παιχνίδι με 9/10 , επαινώντας το για τα γραφικά του και το soundtrack, ενώ παράλληλα δίνει συγχαρητήρια και για την ιστορία.

Για να παίξετε οποιοδήποτε από αυτά τα τέσσερα παιχνίδια στο Xbox One, θα χρειαστεί να είστε ιδιοκτήτης του αντίστοιχου φυσικού αντιγράφου Xbox 360 ή να αγοράσετε τις ψηφιακές εκδόσεις τους από την αγορά του Xbox Live.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS