ΑρχικήinetΗ Samsung θα μεταδώσει ζωντανά το "Mobile World Live TV" μέσω του...

Η Samsung θα μεταδώσει ζωντανά το “Mobile World Live TV” μέσω του 5G δικτύου της

Samsung Η πρώτη ζωντανή μετάδοση του GSMA MWL μέσω του 5G δικτύου της Samsung προσφέρει μια πραγματική 5G εμπειρία για τους συμμετέχοντες του MWC19, στη Βαρκελώνη.

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε σήμερα ότι θα μεταδώσει ζωντανά το “Mobile World Live TV” του GSMA, το επίσημο κανάλι του MWC19, χρησιμοποιώντας το 5G δίκτυό της. Κατά τη διάρκεια του MWC19, το κανάλι θα μεταδίδει ζωντανά σε όλες τις μεγάλες οθόνες στο Fira Gran Via και σε όλα τα λόμπι και τα υπνοδωμάτια περισσότερων από 280 ξενοδοχείων στη Βαρκελώνη, καθώς θα κάνει και live streaming παγκοσμίως. Οι συνεντεύξεις, τα χαρακτηριστικά και τα βασικά μηνύματα από τους κορυφαίους ηγέτες της βιομηχανίας θα μεταδίδονται ζωντανά για πέντε ημέρες.

Το Mobile World Live TV είναι η υπηρεσία μετάδοσης βίντεο, που καλύπτει το MWC κάθε χρόνο. Αυτό το έτος σηματοδοτεί την πρώτη δοκιμή 5G ζωντανής μετάδοσης στην ιστορία του Mobile World Live TV.

Σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής, θα χρησιμοποιηθούν οι λύσεις 5G της Samsung, οι οποίες ξεπερνούν τους φυσικούς περιορισμούς που έχει ένα δίκτυο οπτικών ινών. Το 5G είναι αποτελεσματικό για τη μετάδοση μεγάλων αρχείων, όπως είναι τα βίντεο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δείξουμε πώς η πιο πρόσφατη τεχνολογία μας θα μπορέσει να κάνει τη μεγάλη διαφορά στη δημιουργία νέων δυνατοτήτων μετάδοσης στο MWC19»: είπε ο πρόεδρος και επικεφαλής του Global Sales & Marketing, Networks Business της Samsung Electronics. «Η Samsung δεσμεύεται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αγοράς για μεγαλύτερη χωρητικότητα και εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση».

Το Mobile World Live TV συνηθίζει να χρησιμοποιεί mobile τεχνολογία για τη μετάδοσή του, με τις 4G κάμερες να υποστηρίζουν τη live μετάδοση, τα προηγούμενα χρόνια. Χαιρόμαστε που για το 2019 θα χρησιμοποιήσουμε το δίκτυο 5G της Samsung»: είπε ο Justin Sprinham, διευθυντής του Media Content and Broadcast, GSMA. Το Mobile World Live TV και η Samsung θα προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία στους χρήστες χάρη στη 5G μετάδοση.

Καθώς η δύναμη της εκπομπής έγκειται στην άμεση εμπλοκή και αλληλεπίδραση με τους θεατές, το δίκτυο που χρησιμοποιείται για τη μετάδοση ενός ζωντανού καναλιού θα πρέπει να μπορεί να υποστηρίζει μετάδοση υψηλής ποιότητας και μεγάλης χωρητικότητας μέσω τηλεοράσεων και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών χωρίς να υπάρχει καθυστέρηση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS