Αρχικήinet10 Αλήθειες για τα Bitcoin που οι οπαδοί του Cryptocurrency πρέπει να...

10 Αλήθειες για τα Bitcoin που οι οπαδοί του Cryptocurrency πρέπει να ξέρουν

Cryptocurrency Στην λίστα, που ακολουθεί, υπάρχουν 10 αλήθειες για το Bitcoin.

  • Ο ιδρυτής του Bitcoin είναι ακόμα άγνωστος

Μετά από όλο αυτό το διάστημα, θα πίστευε κανείς ότι ο ιδρυτής του bitcoin θα ήταν γνωστός – αλλά όχι, δεν είναι ακόμα. Η μόνη πληροφορία, που έχουν οι οπαδοί του bitcoin, είναι το όνομά του, Satoshi Nakamoto. Τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό.

  • Στις 22 Μαΐου έγινε η πρώτη συναλλαγή

Η πρώτη συναλλαγή με bitcoin πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαΐου. Αυτή η μέρα είναι επίσης γνωστή ως “Ημέρα πίτσας”. Η συναλλαγή αφορούσε τον Laszlo Hanyecsz, ο οποίος αγόρασε πίτσες αξίας 10.000 bitcoins. Αυτό το ποσό bitcoin ισοδυναμούσε με 40 $ τότε.

  • Το Bitcoin είναι περιορισμένο

Η ποσότητα των bitcoins στον κόσμο δεν θα ξεπεράσει ποτέ τα 21 εκατομμύρια. Αυτή τη στιγμή, έχουν χρησιμοποιηθεί 17 εκατομμύρια, επομένως έχουν απομείνει 4 εκατομμύρια. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να υπερβούμε τα 21 εκατομμύρια.

  • Χώρες που είναι φιλικές στο cryptocurrency

Υπάρχουν χώρες που είναι φιλικές προς το cryptocurrency και περιλαμβάνουν την Κίνα, τη Μάλτα, την Ινδία και τη Γεωργία. Όσον αφορά τις Ηνωμένες Πολιτείες, επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα φορολογικό σύστημα φιλικό προς το cryptocurrency .

  • Το Bitcoin είναι ένας μηχανισμός για εγκλήματα

Σύμφωνα με τον DEA, περίπου το 10% των bitcoin έχει χρησιμοποιηθεί για εγκληματικές δραστηριότητες.

  • Η Ανεπίσημη Μασκότ του Bitcoin είναι ένας μελοασβός

Ο μελοασβός θεωρείται ένα άγριο ζώο, που μπορεί να αντέξει επιθέσεις μελισσών, τραυματισμούς και τσιμπήματα από δηλητηριώδη πλάσματα. Λόγω της αντοχής του, το πλάσμα αυτό μπορεί να είναι η τέλεια μασκότ για το bitcoin.

  • Περισσότερα τα ψηφιακά πορτοφόλια από τις τράπεζες

Δεν είναι όλες οι τράπεζες δεκτικές στο cryptocurrency και έτσι τώρα υπάρχει μια μαζική εισροή ψηφιακών πορτοφολιών.

  • Το Bitcoin προωθεί όλα τα άλλα Crypto

Το Bitcoin είναι ένα άκρως επιτυχημένο cryptocurrency και όταν ξεκίνησε η επιτυχία δημιουργήθηκαν και άλλες κρυπτο-επιχειρήσεις. Ουσιαστικά, το bitcoin «άνοιξε το δρόμο» για τα altcoins και άλλα.

  • Το Bitcoin παράγει θερμότητα

Η εξόρυξη του Bitcoin χρησιμοποιεί τεράστιο όγκο ηλεκτρικής ενέργειας και επιστρέφει την ηλεκτρική ενέργεια με τη μορφή θερμότητας. Η θερμότητα έχει χρησιμοποιηθεί για τη θέρμανση κατοικιών, επιχειρήσεων και άλλων.

  • Το Bitcoin χρησιμοποιείται συνήθως μεταξύ των Millennials

Οι Millennials είναι ίσως η κυρίαρχη ομάδα που χρησιμοποιεί bitcoin. Επενδύουν σε bitcoin πιο τακτικά από ό, τι άλλες ηλικιακές ομάδες και μπορεί να είναι σε καλύτερη θέση να κατανοήσουν την τεχνολογία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS