ΑρχικήinetΠώς θα μετατρέψετε τα 4K YouTube Videos σε MP3 Portable

Πώς θα μετατρέψετε τα 4K YouTube Videos σε MP3 Portable

Το «4K YouTube to MP3» έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους χρήστες να κατεβάσουν clips από το YouTube, στη συνέχεια να κάνουν εξαγωγή το audio κομμάτι και να το αποθηκεύσουν σε MP3, M4A ή OGG format. Πρόκειται για μία εφαρμογή που περιλαμβάνει ένα standard set αναδιαμόρφωσης, το οποίο είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους χρηστών, ακόμα και εκείνων με ελάχιστη ή καμία εμπειρία στην μετατροπή λογισμικού.

4K YouTube

Πιο συγκεκριμένα, από τη στιγμή που η εγκατάσταση δεν αποτελεί κάτι που είναι προαπαιτούμενο, μπορείτε να μεταφέρετε τα αρχεία προγράμματος σε μία τοποθεσία τροποποίησης στον σκληρό δίσκο και απλώς να πατήσετε κλικ στο εκτελέσιμο αρχείο να τρέξει. Επίσης, είναι πιθανό να αποθηκεύσει κανείς 4K YouTube σε MP3 σε ένα USB flash disk ή παρόμοια μονάδα χώρου για να το τρέξει σε οποιαδήποτε μηχανή με την ελάχιστη προσπάθεια και χωρίς προηγούμενους installers.

Ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι πως το Windows registry δεν αναβαθμίζεται με νέες εισόδους και δεν δημιουργούνται επιπρόσθετα αρχεία στο HDD χωρίς τη συναίνεση του χρήστη. Ακόμα, η διεπαφή βασίζεται σε ένα κανονικό παράθυρο με απλό layout, στο οποίο μπορείτε να περάσετε κατευθείαν στο κύριο frame ένα YouTube URL για τη λήψη και τη διαδικασία μετατροπής για να ξεκινήσει αυτόματα. Η λίστα δείχνει τον τίτλο, την ταχύτητα λήψης και τον εκτιμώμενο χρόνο που απομένει για κάθε αντικείμενο.

Να επισημανθεί πως είναι εφικτό να κατεβάσει κανείς ατομικά clips ή και ολόκληρες playlists ενώ δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των ληφθέντων tasks και έτσι μπορείτε να προσθέσετε όσο περισσότερα βίντεο επιθυμείτε.

Σχετικά με τις προτιμήσεις προγράμματος, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το output format μεταξύ των MP3, M4A και OGG, για να προσαρμόσει την ποιότητα σε χαμηλή, μέτρια και υψηλή και να αλλάξει το default saving directory. Επιπλέον, είναι δυνατό να ζητήσει από το 4K YouTube σε MP3 να προσθέσει τα ονόματα αρχείου σε playlists και να βάλει τα κομμάτια στην βιβλιοθήκη των iTunes με αυτόματο τρόπο.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι πως η μετατροπή του 4K YouTube σε MP3 έχει πολύ γρήγορο χρόνο ανταπόκρισης και χρησιμοποιεί σχετικά χαμηλό CPU και RAM, ώστε να μην επηρεαστεί η συνολική απόδοση του υπολογιστή ή να διακοπεί η κανονική δραστηριότητα του χρήστη, από τη στιγμή που μπορεί να ελαχιστοποιηθεί στο taskbar.

Το εργαλείο προσφέρει κομμάτια ήχου καλής ποιότητας αλλά δυστυχώς κάνει συχνές παύσεις την ώρα των λήψεων και δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία. Παρόλα αυτά, το «4K YouTube to MP3» περιέχει ένα καλό interface και επιλογές για οποιονδήποτε χρήστη που επιθυμεί να κατεβάσει YouTube clips και να δημιουργήσει MP3 κομμάτια.

Για να το κατεβάσετε, πατήστε εδώ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS