ΑρχικήinetΗ Microsoft αποκαλύπτει τις νέες χρεώσεις για τα Windows 7

Η Microsoft αποκαλύπτει τις νέες χρεώσεις για τα Windows 7

Windows 7Αυτή τη στιγμή η Microsoft βρίσκεται στην ακμή της. Η ανανεωμένη εταιρεία είναι πολύ κοντά στο να γίνει η πιο πολύτιμη εταιρεία τεχνολογίας και δικαίως επαινούν όλοι την ηγεσία του Satya Nadella. Αλλά οι χρήστες των Windows 7 δεν θα είναι τόσο ικανοποιημένοι με τις νέες αποφάσεις της εταιρείας.

Το ZDNet αναφέρει ότι, παρά τη μεγάλη δημοτικότητά τους, η Microsoft δεν σχεδιάζει να επεκτείνει την υποστήριξη των Windows 7 μετά τον Ιανουάριο του 2020. Εκτός αν πληρώσετε μια νέα ετήσια συνδρομή, η οποία θα διπλασιάζεται κάθε χρόνο.

Το ZDNet αποκαλύπτει ότι η Microsoft θα χρεώσει τους χρήστες των Windows 7 Pro 50 $  για το πρώτο έτος πρόσθετης υποστήριξης, 100 $ για το δεύτερο έτος και 200 $ για το τρίτο έτος. Οι πελάτες των Windows Enterprise Volume Licensing θα πληρώνουν το μισό αυτών των τιμών, αλλά το κόστος διατήρησης πολλών υπολογιστών σύντομα θα αυξηθεί  πολύ.

Εάν συμμετέχετε μόνο στο δεύτερο έτος, θα πρέπει να πληρώσετε και για το πρώτο έτος.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι ότι οι απλοί καταναλωτές δεν έχουν καμία επιλογή να συμμετάσχουν. Οι υπολογιστές τους απλά θα αποκόπτονται από ενημερώσεις από τον Ιανουάριο του 2020. Έτσι, μπορεί ένα επιπλέον έτος με 50 $ να φαίνεται δελεαστικό, αλλά δυστυχώς δεν θα είναι διαθέσιμο για εσάς. Και επιπλέον, η Microsoft αύξησε πρόσφατα την τιμή των Windows 10 Home από 119 $ σε 139 $.

Προς υπεράσπιση της Microsoft, τα Windows 7 γίνονται 10 ετών φέτος, οπότε η εταιρεία πρέπει να βάλει ένα στοπ κάποια στιγμή.

Αυτό σημαίνει ότι, αν η Microsoft θέλει οι πελάτες να προχωρήσουν σε αναβάθμιση των Windows 10, χωρίς την απειλή των δαπανηρών κυρώσεων, τότε πρέπει πρώτα να βάλει τέλος στα πολλά σοβαρά προβλήματα που θα κάνουν αυτή την κίνηση μη ελκυστική για τους χρήστες των Windows 7…

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS