ΑρχικήTop PicksΠοια είναι τα πέντε δίκτυα VPN με την μεγαλύτερη ταχύτητα;

Ποια είναι τα πέντε δίκτυα VPN με την μεγαλύτερη ταχύτητα;

VPNΕάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα VPN, πρέπει να επιλέξετε ένα που να είναι γρήγορο, σταθερό και εύκολο στη χρήση.

Βασική προϋπόθεση για να είναι γρήγορο ένα VPN, είναι να έχει servers κοντά στην περιοχή σας, καθώς όσο πιο κοντά είναι ο server, τόσο λιγότερο χρόνο χρειάζεται για την αποστολή δεδομένων σε αυτόν.

Όλα τα προϊόντα της παρακάτω λίστας έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές από πελάτες.

Εδώ είναι πέντε από τα πιο γρήγοραVPN της αγοράς:

Surfshark

Το Surfshark είναι ένα εξαιρετικά ασφαλές, γρήγορο και δημοφιλές VPN. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο που κάνει το Surfshark καλύτερο από τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες VPN. Ενώ πολλές άλλες υπηρεσίες virtual private network απαιτούν να έχετε αρκετές τεχνολογικές γνώσεις για να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό, με αυτό το VPN ακόμα και οι αρχάριοι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.

Το Surfshark δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής και αυτό σημαίνει ότι είστε πραγματικά σε θέση να περιηγηθείτε στον διαδίκτυο ιδιωτικά και γρήγορα. Πολλά άλλα virtual private networks διατηρούν αρχεία καταγραφής, εισερχόμενα και εξερχόμενα, ενώ IP διευθύνσεις καταγράφονται επίσης στον server τους.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το VPN, προσφέρεται ζωντανή συνομιλία, οποιαδήποτε στιγμή, που μπορεί να σας βοηθήσει να τα επιλύσετε.

Επιπλέον, το Surfshark είναι ένα από τα πιο οικονομικά VPNs αυτή τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, τώρα μπορείτε να αποκτήσετε την υπηρεσία μόνο με 1,75 € το μήνα. Το κανονικό μηνιαίο πακέτο για το Surfshark είναι 9,89 €  το μήνα. Επίσης, το Surfshark έχει μια ευέλικτη πολιτική επιστροφής χρημάτων, οπότε αν δεν σας αρέσει, υπάρχει μια γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

NordVPN

Το NordVPN είναι εξαιρετικά ασφαλές χάρη σε ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Ενώ τα περισσότερα δίκτυα VPN στέλνουν δεδομένα μέσω ενός server, το NordVPN στέλνει μέσω δύο, και αυτό σημαίνει ότι έχετε δύο επίπεδα ασφαλείας, που προστατεύουν το απόρρητό σας. Επιπλέον, η υπηρεσία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256 bit για να διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή, ίδια με αυτή που χρησιμοποιούν οι μεγαλύτερες τράπεζες.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί servers από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε, όταν χρησιμοποιείτε το NordVPN. Μπορείτε να επιλέξετε servers που βρίσκονται σε χώρες σε όλο τον κόσμο. Τα δύο επίπεδα ασφαλείας δεν φαίνεται να προκαλούν επιβράδυνση, αφού είναι εξαιρετικά γρήγορο.

Σε σύγκριση με τις τιμές άλλων υπηρεσιών στην αγορά VPN, το NordVPN βρίσκεται κάπου στη μέση. Αν και υπάρχουν διάφορα πακέτα τιμολόγησης από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στα 12,88 €.

TorGuard

Το TorGuard είναι δημοφιλές και εύκολο στη χρήση για αρχάριους. Το TorGuard προσφέρει κρυπτογράφηση 256 bit για να διατηρήσει τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Παρόμοιο πρότυπο κρυπτογράφησης χρησιμοποιούν και οι μεγάλες τράπεζες. Αυτό το VPN είναι γνωστό για την εξαιρετική του ταχύτητα, αλλά υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε ακόμα πιο γρήγορο.

Έχετε τρεις διαθέσιμες επιλογές όταν χρησιμοποιείτε το TorGuard. Αν αλλάξετε την κρυπτογράφηση 256-bit σε κρυπτογράφηση 128 bit (η οποία εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά ασφαλής), η ταχύτητα του VPN σας θα αυξηθεί δραματικά.

Υπάρχουν διάφορα πακέτα τιμολόγησης από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε με το TorGuard. Μπορείτε να αποκτήσετε την υπηρεσία με 8,76 € το μήνα.

Express VPN

Το Express VPN είναι αρκετά ασφαλές, γρήγορο και εύκολο στη χρήση, και επιπλέον είναι συμβατό με πολλές υπηρεσίες online, σε αντίθεση με τα περισσότερα VPN. Στην πραγματικότητα, είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε το Express VPN για να παρακολουθήσετε Netflix και Hulu και να το χρησιμοποιείτε για torrenting. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Kodi.

Το Express VPN είναι επίσης οικονομικό. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να αποκτήσετε  την υπηρεσία με 11,36 € το μήνα και η εταιρεία δέχεται μια ποικιλία μεθόδων πληρωμής, συμπεριλαμβανομένου του bitcoin.

IPVanish

Αν ψάχνετε για ένα VPN που να λειτουργεί στο κινητό σας, πιθανόν να ενδιαφέρεστε για το IPVanish. Αυτή η υπηρεσία είναι γνωστή για την ταχύτητα και την ευκολία χρήσης της, και είναι επίσης αρκετά οικονομική. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να πάρετε το IP Vanish με 6,58 € το μήνα.

Η ασφάλεια αυτής της συσκευής είναι επίσης αρκετά καλή και προσφέρει κρυπτογράφηση 256-bit, που χρησιμοποιείται και από μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Επιπλέον, μπορείτε να έχετε 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών από την εταιρεία και εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από το IP Vanish, μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας, αν ακυρώσετε τη συνδρομή εντός επτά ημερών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS