ΑρχικήinetCortana: Μπορεί να διαβάσει email για τους χρήστες iPhone

Cortana: Μπορεί να διαβάσει email για τους χρήστες iPhone

Η Microsoft ενημέρωσε ήσυχα ήσυχα την ψηφιακή βοηθό Cortana σε Android και iOS για να μπορεί να διαβάζει email από την εφαρμογή αλληλογραφίας του Outlook σε συσκευές που τρέχουν τα δύο λειτουργικά συστήματα.

Το χαρακτηριστικό είχε αρχικά ανακοινωθεί νωρίτερα αυτό το έτος, αλλά σύμφωνα με αναφορές, η Cortana είναι ήδη σε θέση να διαβάζει email από το Outlook με την τελευταία ενημέρωση στην έκδοση 3.3.

Βασικά, μόλις εγκαταστήσετε την Cortana στην εφαρμογή iPhone ή Android, όταν συνδέετε τον ήχο Bluetooth του αυτοκινήτου σας, ο ψηφιακός βοηθός θα πρέπει να εμφανίσει μια ερώτηση για να διαβάσει τα email σας. Η Cortana δείχνει πόσο χρόνο χρειάζεται για να διαβάσει το νέο σας email και σας επιτρέπει να εκτελέσετε συγκεκριμένες εργασίες με φωνητικές εντολές, όπως το να βάλετε flag σε κάποιο email.

Cortana

Η Cortana αφού διαβάσει κάθε email, σας αφήνει να δώσετε εντολή να το διαγράψετε, να απαντήσετε ή να βάλετε flag στο email. Αν δεν δοθεί εντολή, η Cortana μεταβαίνει στο επόμενο email.

Στην οθόνη εμφανίζονται πρόσθετα στοιχεία ελέγχου και ο χρήστης μπορεί να διακόψει την ανάγνωση ανά πάσα στιγμή.

Από την άλλη πλευρά, κατά την ανάγνωση μεγάλων email που περιλαμβάνουν περιεχόμενο πολυμέσων, όπως τα newsletter που περιέχουν banner, η ψηφιακή βοηθός συνιστά στον χρήστη να δει το email στην οθόνη.

Προς το παρόν, αυτό το χαρακτηριστικό φαίνεται να περιορίζεται στους χρήστες beta, αλλά αν όλα λειτουργούν σωστά, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλους τις επόμενες εβδομάδες.

Η Cortana βελτιώθηκε πολύ πρόσφατα και αυτή η νέα ενημέρωση χρησιμεύει ως ισχυρός λόγος για τους χρήστες iPhone να εγκαταλείψουν το Siri και να στραφούν στον ψηφιακό βοηθό της Microsoft. Φυσικά, αυτή η προσέγγιση βοηθά τους χρήστες iPhone να δεσμευτούν περισσότερο στο οικοσύστημα εφαρμογής της Microsoft, καθώς χρησιμοποιεί το Outlook για να διαβάζει τα email.

Το Outlook είναι μια από τις κορυφαίες email σε κινητές συσκευές, αλλά η Cortana απέχει πολύ από το να γίνει ο προτιμώμενος ψηφιακός βοηθός σε ανταγωνιστικές πλατφόρμες, ειδικά λόγω της βαθιάς ενσωμάτωσης των εγγενών λύσεων.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS