ΑρχικήUpdatesΟ ψηφιακός βοηθός της Google θα σας ειδοποιεί όταν καθυστερεί η πτήση...

Ο ψηφιακός βοηθός της Google θα σας ειδοποιεί όταν καθυστερεί η πτήση σας

Τις επόμενες εβδομάδες, ο ψηφιακός βοηθός Google Assistant θα ξεκινήσει προληπτικά να σας ειδοποιεί τηλεφωνικά αν προβλέψει μια καθυστέρηση πτήσης και “θα σας πούμε το λόγο εάν το γνωρίζουμε”, πρόσθεσε η εταιρεία.

Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα κατάστασης πτήσης σε συνδυασμό με τη Μηχανική Μάθηση (ML), ο ψηφιακός βοηθός Google Assistant θα σας ενημερώσει σύντομα μέσω τηλεφώνου εάν η πτήση σας θα καθυστερήσει ακόμη και πριν την ανακοινώσει η αεροπορική εταιρεία .

Σύμφωνα με την Goοgle, η ψηφιακή βοηθός θα ενημερώνει τους χρήστες μέσω τηλεφώνου όταν οι αλγόριθμοι του προβλέπουν ότι οι πτήσεις τους θα καθυστερήσουν.

Google

Νωρίτερα φέτος, ξεκινήσαμε να μοιραζόμαστε τις προβλέψεις καθυστέρησης πτήσης (μέσω του Gοogle Flight) όταν ψάχνετε για την κατάσταση της πτήσης σας και είμαστε 85% σίγουροι ότι αν πούμε ότι μια πτήση θα καθυστερήσει αυτό θα γίνει τελικά.

Χρησιμοποιούμε τα ιστορικά δεδομένα κατάστασης πτήσης σε συνδυασμό με την εκμάθηση μηχανών για να κάνουμε αυτές τις προβλέψεις πριν από τις αεροπορικές εταιρείες που επιβεβαιώνουν τις καθυστερήσεις”, δήλωσε η Google σε μια ανάρτηση σε ένα blog αργά την Τρίτη.

«Μπορείτε να ρωτήσετε κάτι σαν “Γεια σου Goοgle, η πτήση μου θα καθυστερήσει” ή “Γεια σου Google, τι ώρα αναμένεται να φτάσει η πτήση μου στο Ελευθέριος Βενιζέλος;» δήλωσε η εταιρεία.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS