ΑρχικήinetΤο Messenger Lite του Facebook προσθέτει υποστήριξη για κινούμενα GIF

Το Messenger Lite του Facebook προσθέτει υποστήριξη για κινούμενα GIF

LiteΗ αποτελεσματική από πλευράς χρήσης δεδομένων έκδοση του Facebook Messenger, το Messenger Lite, μοιάζει πλέον περισσότερο από ποτέ με την πρωτότυπη, ενώ ταυτόχρονα εξακολουθεί να είναι κάτω από 10MB.

Το Facebook ανακοίνωσε στις 5 Δεκεμβρίου ένα σύνολο νέων χαρακτηριστικών που έρχονται στο Messenger Lite, μια πιο «ελαφριά» έκδοση του κλασσικού Messenger.

Πριν από αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, οι χρήστες του Messenger Lite μπορούσαν να λάβουν GIF, αλλά δεν μπορούσαν πραγματικά να τα δουν να κινούνται – ήταν απλά στατικές εικόνες. Από αυτήν την εβδομάδα, τα GIFs μετατράπηκαν σε αυτό που υποτίθεται ότι είναι: κινούμενα κλιπ! Τώρα, οι χρήστες μπορούν να στείλουν και να λάβουν χωρίς προβλήματα αυτά τα αρχεία. Το Facebook συνιστά να χρησιμοποιείτε ένα πληκτρολόγιο όπως το Google Gboard για να τα στείλετε σε κάποιον που θέλετε.

Επιπλέον, σχεδόν όλες οι δυνατότητες προσαρμογής συνομιλιών που υπάρχουν στη βασική έκδοση του Messenger είναι διαθέσιμες και σε αυτή την έκδοση. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα που σας αρέσει για μεμονωμένες συνομιλίες, άτομα και ομάδες μπορούν να αποκτήσουν ψευδώνυμα και τα chat emojis μπορούν να αλλάξουν. Επιπλέον, μπορείτε πλέον να μοιράζεστε αρχεία, εικόνες, βίντεο και αρχεία ήχου μέσω της εφαρμογής, όπως θα κάνατε και στη βασική της έκδοση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS