ΑρχικήinetΦήμες λένε ότι το chipset AMD X570 θα παρουσιαστεί στη διάρκεια του...

Φήμες λένε ότι το chipset AMD X570 θα παρουσιαστεί στη διάρκεια του Computex 2019

chipsetΤο διαδίκτυο κατακλύζεται τον τελευταίο καιρό από πληροφορίες που λένε ότι το chipset X570 της AMD είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει. Το chipset θα σχεδιαστεί ώστε να υποστηρίζει την επερχόμενη σειρά 7nm Zen 2 Ryzen 3000 CPUs και θα είναι επίσης η πρώτη μητρική πλακέτα που θα υποστηρίζει το PCIE 4.0.

Αυτές οι πληροφορίες έρχονται μέσω μιας διαφάνειας, που δημοσιεύτηκε ηλεκτρονικά από το Gamer.com.tw. Όπως υπογράμμισε το Videocardz ωστόσο, φαίνεται ότι η διαφάνεια είναι αρκετών μηνών, καθώς αναφέρει και το chipset B450 και τη σειρά Athlon 200GE της AMD.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι η διαφάνεια υποδηλώνει ότι η AMD σκοπεύει να ξεκινήσει την κυκλοφορία τη μητρική πλακέτα στο Computex 2019 το επόμενο έτος. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο από μισό χρόνο ακόμα.

Και πάλι ωστόσο, έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που δημοσιεύτηκε η διαφάνεια που το αναφέρει και είναι πολύ πιθανό ότι η AMD έχει ήδη κάνει κάποιες αλλαγές στο chipset σε micro αν όχι και κατασκευαστικό επίπεδο. Τούτου λεχθέντος, η εταιρεία ξεκίνησε πρόσφατα τον επιταχυντή Radeon Instinct MI60 GPU και τις 7nm EPYC CPUs τον περασμένο μήνα. Και τα δύο μπορούν να υποστηρίξουν το νέο πρότυπο PCIe 4.0.

Μέχρι τότε βέβαια προτείνουμε να μην είστε και απόλυτα σίγουροι ότι αυτά θα πραγματοποιηθούν. Τουλάχιστον μέχρι την υποτιθέμενη ανακοίνωσή τους στο Computex 2019.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS