ΑρχικήinetΤο νέο "Dynamic Local Mode" της AMD προσφέρει έως 50% αυξημένη απόδοση

Το νέο “Dynamic Local Mode” της AMD προσφέρει έως 50% αυξημένη απόδοση

AMDΜε την Intel να αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα με την αυξημένη ζήτηση και να αντιμετωπίσει τις κατασκευαστικές προκλήσεις, η AMD ανταποκρίνεται καλά στην ευκαιρία. Με τους επεξεργαστές Ryzen, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταγωνιστεί επάξια την Intel.

Μόλις πρόσφατα, η εταιρεία μοιράστηκε πληροφορίες σχετικά με μια νέα λειτουργία που ονομάζεται Dynamic Local Mode. Αυτό το νέο λογισμικό μεταφέρει αυτόματα τα πιο απαιτητικά threads στους πυρήνες της CPU με local memory access.

Ως αποτέλεσμα, οι εφαρμογές που «προτιμούν» την πρόσβαση σε local DRAM μπορούν να επωφεληθούν από αυτό και να ενισχυθεί η απόδοση.

Το Dynamic Local Mode υλοποιείται ως background υπηρεσία στα Windows 10, η οποία υπολογίζει το χρόνο επεξεργασίας που καταναλώνει κάθε thread. Χρησιμοποιώντας αυτά τα δεδομένα, εντοπίζονται τα πιο απαιτητικά thread και λαμβάνουν άμεση πρόσβαση στη μνήμη.

Στην εσωτερική δοκιμή της λειτουργίας, οι εφαρμογές ήταν σε θέση να καταγράψουν αύξηση της απόδοσης έως και ~ 47% με ενεργοποιημένο το Dynamic Local Mode.

Αυτό το νέο δωρεάν χαρακτηριστικό είναι φτιαγμένο για τους επεξεργαστές AMD Ryzen Threadripper 2990WX και 2970WX. Μόνο τα τσιπ AMD Threadripper έχουν σχεδιασμό mixed memory access.

Από τις 29 Οκτωβρίου, το Dynamic Local Mode θα συμπεριληφθεί στις νέες εκδόσεις του AMD Ryzen Master. Θα είναι επίσης σύντομα διαθέσιμο ως προεπιλεγμένο πακέτο σε προγράμματα AMD Chipset Drivers.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS