Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
infosec

Phase change memory: Βιολογικός ιός σε υπερυπολογιστές

Επιστήμονες ανακάλυψαν έναν πρωτοποριακό τρόπο να κάνουν τους υπολογιστές πιο γρήγορους με έναν ιό διαφορετικό από αυτούς που έχουμε συνηθίσει,...
Read More
Latest Posts

Το νέο «Dynamic Local Mode» της AMD προσφέρει έως 50% αυξημένη απόδοση

AMDΜε την Intel να αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα με την αυξημένη ζήτηση και να αντιμετωπίσει τις κατασκευαστικές προκλήσεις, η AMD ανταποκρίνεται καλά στην ευκαιρία. Με τους επεξεργαστές Ryzen, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταγωνιστεί επάξια την Intel.

Μόλις πρόσφατα, η εταιρεία μοιράστηκε πληροφορίες σχετικά με μια νέα λειτουργία που ονομάζεται Dynamic Local Mode. Αυτό το νέο λογισμικό μεταφέρει αυτόματα τα πιο απαιτητικά threads στους πυρήνες της CPU με local memory access.

Ως αποτέλεσμα, οι εφαρμογές που «προτιμούν» την πρόσβαση σε local DRAM μπορούν να επωφεληθούν από αυτό και να ενισχυθεί η απόδοση.

Το Dynamic Local Mode υλοποιείται ως background υπηρεσία στα Windows 10, η οποία υπολογίζει το χρόνο επεξεργασίας που καταναλώνει κάθε thread. Χρησιμοποιώντας αυτά τα δεδομένα, εντοπίζονται τα πιο απαιτητικά thread και λαμβάνουν άμεση πρόσβαση στη μνήμη.

Στην εσωτερική δοκιμή της λειτουργίας, οι εφαρμογές ήταν σε θέση να καταγράψουν αύξηση της απόδοσης έως και ~ 47% με ενεργοποιημένο το Dynamic Local Mode.

Αυτό το νέο δωρεάν χαρακτηριστικό είναι φτιαγμένο για τους επεξεργαστές AMD Ryzen Threadripper 2990WX και 2970WX. Μόνο τα τσιπ AMD Threadripper έχουν σχεδιασμό mixed memory access.

Από τις 29 Οκτωβρίου, το Dynamic Local Mode θα συμπεριληφθεί στις νέες εκδόσεις του AMD Ryzen Master. Θα είναι επίσης σύντομα διαθέσιμο ως προεπιλεγμένο πακέτο σε προγράμματα AMD Chipset Drivers.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *