ΑρχικήinetΤο Microsoft Surface Andromeda μπορεί να διαθέτει dock mode

Το Microsoft Surface Andromeda μπορεί να διαθέτει dock mode

Το Microsoft Surface Andromeda, μια συσκευή που εξακολουθεί να είναι αβέβαιη σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, θα μπορούσε να λανσαριστεί με υποστήριξη dock όπως στα Lumia 950 XL και HP Elite X3.

Με άλλα λόγια, η Andromeda μπορεί να υποστηρίξει ένα dock mode που θα έτρεχε προηγμένες λειτουργίες όπως η συνδεσιμότητα σε μια μεγαλύτερη οθόνη για να δουλεύετε όπως σε ένα PC ή σε παρουσιάσεις.

Microsoft

Ανακαλύφθηκε από το @ h0x0d, η αναφορά κώδικα σε ένα πακέτο γλωσσών που ανακαλύφθηκε πρόσφατα δείχνει ότι η Andromeda μπορεί να έρθει με δύο διαφορετικά mode, που ονομάζονται Presenter και Productivity, και τα δύο θα τροφοδοτούνται από ένα αυτόνομο dock.

Η Andromeda, η οποία θα ασχολείται με σχεδιασμό διπλής οθόνης με υποστήριξη πολλαπλών μορφών, αρχικά αναμενόταν να λανσαριστεί φέτος. Πρόσφατες πληροφορίες, ωστόσο, έδειξαν ότι το έργο έχει μεταφερθεί για το 2019, ενώ η Microsoft σκέφτεται να το εγκαταλείψει εξ ολοκλήρου αν δεν προχωρήσει όπως είχε προγραμματιστεί.

Το dock ήταν ένα από τα πιο εκτιμημένα χαρακτηριστικά της σειράς Lumia 950 XL. Λανσαρίστηκε τον Οκτώβριο του 2015, το Lumia 950 XL Continuum ήταν ένα χαρακτηριστικό που επέτρεπε στους χρήστες των Windows 10 Mobile να μετατρέπουν τα smartphone τους σε PC με τη βοήθεια μιας εξωτερικής οθόνης.

Παρόμοια χαρακτηριστικά έχουν υιοθετηθεί και από άλλους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων στο μεταξύ, συμπεριλαμβανομένης της Samsung. Αλλά με την εστίαση της Microsoft στην παραγωγικότητα, η προσφορά ενός mode docking για την Andromeda έχει νόημα, ειδικά επειδή η εταιρεία έχει ήδη την τεχνογνωσία για να την κατασκευάσει.

Προς το παρόν, ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι όλα αυτά είναι μόνο φήμες και η Andromeda παρά τα όσα ακούγονται εξακολουθεί να είναι μια φήμη.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS