Κι άλλη παραβίαση δεδομένων στο Facebook: εκτέθηκαν φωτογραφίες 6,8 εκατομμυρίων χρηστών
infosec

Κι άλλη παραβίαση δεδομένων στο Facebook: εκτέθηκαν φωτογραφίες 6,8 εκατομμυρίων χρηστών

Μία νέα παραβίαση δεδομένων στο Facebook, προέκυψε από ένα σφάλμα στο Photo API, το οποίο επέτρεψε σε προγραμματιστές εφαρμογών να...
Read More
infosec

Chromebook: Η εφαρμογή Family Link προστατεύει τα παιδία σας στο διαδίκτυο

Η Google εισήγαγε επιπλέον δυνατότητες ελέγχου στους φορητούς υπολογιστές Chromebook, στους οποίους οι γονείς θα μπορούν πλέον να ορίζουν χρονικά...
Read More
infosec

Brave: Επιλέγει Chromium όπως οι Google Chrome, Vivaldi, Opera, Edge

Το Chromium code base ανοιχτού κώδικα της Google κερδίζει σταθερά έδαφος. Μετά την απόφαση της Microsoft να το χρησιμοποιήσει για...
Read More
infosec

e-volution awards 2019: Δύο βραβεία για την υπηρεσία Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών της cosmoONE

Δύο σημαντικές διακρίσεις για την ανάπτυξη πρωτοποριακών εφαρμογών ηλεκτρονικού επιχειρείν, απέσπασε η cosmoONE στα e-volution awards 2019, το θεσμό που...
Read More
infosec

Εφαρμογές Android που πρέπει να απεγκαταστήσετε άμεσα

Το Google Play Store, δυστυχώς φιλοξενεί πολλές εφαρμογές adware και clickfraud για συσκευές Android. Μια πρόσφατη έρευνα έριξε φως σε...
Read More
Latest Posts

Το Microsoft Surface Andromeda μπορεί να διαθέτει dock mode

Το Microsoft Surface Andromeda, μια συσκευή που εξακολουθεί να είναι αβέβαιη σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, θα μπορούσε να λανσαριστεί με υποστήριξη dock όπως στα Lumia 950 XL και HP Elite X3.

Με άλλα λόγια, η Andromeda μπορεί να υποστηρίξει ένα dock mode που θα έτρεχε προηγμένες λειτουργίες όπως η συνδεσιμότητα σε μια μεγαλύτερη οθόνη για να δουλεύετε όπως σε ένα PC ή σε παρουσιάσεις.

Microsoft

Ανακαλύφθηκε από το @ h0x0d, η αναφορά κώδικα σε ένα πακέτο γλωσσών που ανακαλύφθηκε πρόσφατα δείχνει ότι η Andromeda μπορεί να έρθει με δύο διαφορετικά mode, που ονομάζονται Presenter και Productivity, και τα δύο θα τροφοδοτούνται από ένα αυτόνομο dock.

Η Andromeda, η οποία θα ασχολείται με σχεδιασμό διπλής οθόνης με υποστήριξη πολλαπλών μορφών, αρχικά αναμενόταν να λανσαριστεί φέτος. Πρόσφατες πληροφορίες, ωστόσο, έδειξαν ότι το έργο έχει μεταφερθεί για το 2019, ενώ η Microsoft σκέφτεται να το εγκαταλείψει εξ ολοκλήρου αν δεν προχωρήσει όπως είχε προγραμματιστεί.

Το dock ήταν ένα από τα πιο εκτιμημένα χαρακτηριστικά της σειράς Lumia 950 XL. Λανσαρίστηκε τον Οκτώβριο του 2015, το Lumia 950 XL Continuum ήταν ένα χαρακτηριστικό που επέτρεπε στους χρήστες των Windows 10 Mobile να μετατρέπουν τα smartphone τους σε PC με τη βοήθεια μιας εξωτερικής οθόνης.

Παρόμοια χαρακτηριστικά έχουν υιοθετηθεί και από άλλους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων στο μεταξύ, συμπεριλαμβανομένης της Samsung. Αλλά με την εστίαση της Microsoft στην παραγωγικότητα, η προσφορά ενός mode docking για την Andromeda έχει νόημα, ειδικά επειδή η εταιρεία έχει ήδη την τεχνογνωσία για να την κατασκευάσει.

Προς το παρόν, ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι όλα αυτά είναι μόνο φήμες και η Andromeda παρά τα όσα ακούγονται εξακολουθεί να είναι μια φήμη.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *