ΑρχικήinetΗ Google σχεδιάζει να τερματίσει το Google Hangouts μέχρι το 2020

Η Google σχεδιάζει να τερματίσει το Google Hangouts μέχρι το 2020

τερματίσειΗ υπηρεσία Google Hangouts φαίνεται ότι διανύει τις τελευταίες ημέρες (ή μήνες) της, καθώς η Google αναμένεται να την τερματίσει κάπου μέσα στο 2020, σύμφωνα με μια έκθεση του 9To5Google.

Παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση σχετικά με το κλείσιμο της υπηρεσίας από την Google, μια εμπιστευτική πηγή υποδεικνύει ότι το τέλος του Google Hangouts είναι κοντά.

Τα νέα δεν προκαλούν έκπληξη καθώς η Google είχε σταματήσει από καιρό να ενημερώνει το Google Hangouts.

Για την ιστορία, το Google Hangouts κυκλοφόρησε το 2013 και έλαβε μια αναθεώρηση το 2017, με τη μορφή εφαρμογών με επίκεντρο τις επιχειρήσεις – τα Hangouts Chat και Hangouts Meet.

Ενώ το Hangouts Chats, όπως το Slack, προοριζόταν για εύκολες συνομιλίες μεταξύ της ομάδας και του οργανισμού, το Hangouts Meet εισήχθη ως πλατφόρμα βίντεο κλήσεων για γρήγορες, εύκολες και βολικές συναντήσεις.

Τόσο το Hangouts Chat όσο και το Hangouts Meet είναι διαθέσιμα προς το παρόν για χρήστες Web, Android και iOS.

Ωστόσο, το Hangouts ως μέρος του Google, θα συνεχιστεί με τη μορφή των Hangouts Chat και Hangouts Meet, καθώς και οι δύο πλατφόρμες δεν φαίνεται να τερματίζονται. Επιπλέον, το Google Hangouts αποτελεί μέρος του Gmail web και οι χρήστες μπορούν ακόμα να το χρησιμοποιούν.

Επιπλέον, αναμένεται ότι η Google θα μπορούσε να αποκαλύψει την κυκλοφορία νέων εφαρμογών μηνυμάτων, αντικαθιστώντας το Google Hangouts.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS