ΑρχικήinetΗ Google περιλαμβάνει βελτιωμένα μέσα και επιλογές αναζήτησης στο Android Auto

Η Google περιλαμβάνει βελτιωμένα μέσα και επιλογές αναζήτησης στο Android Auto

Android AutoΝωρίτερα φέτος, η Google ανέφερε μία νέα εμπειρία πολυμέσων τόσο για τις εκδόσεις των οθονών αυτοκινήτου όσο και για τις mobile εκδόσεις του Android Auto. Σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε μια σειρά νέων ενημερώσεων για την εφαρμογή, που βελτιώνει κυρίως τις δυνατότητες των μέσων ενημέρωσης, της αναζήτησης και των μηνυμάτων.

Το Android Auto έχει τροποποιήσει τη διεπαφή πολυμέσων του, εισάγοντας large album art views έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ένα τραγούδι πιο γρήγορα. Η Google αναφέρει ότι η βελτιωμένη εμφάνιση έχει σκοπό να διευκολύνει την πρόσβαση στο περιεχόμενο από την οθόνη του αυτοκινήτου σας.

Η ενημερωμένη έκδοση βελτιώνει τον τρόπο που αναζητάτε πολυμέσα χρησιμοποιώντας τη φωνή σας. Με το Google Assistant πλέον διαθέσιμο στο Android Auto στις Η.Π.Α., οι χρήστες θα μπορούν να ακούνε τα αγαπημένα τους τραγούδια λέγοντας “OK Google, παίξε μουσική των 80s” ή ζητώντας πιο συγκεκριμένους τίτλους και άλμπουμ. Αυτή η δυνατότητα υποστηρίζει επί του παρόντος δημοφιλείς εφαρμογές πολυμέσων όπως οι Google Play Books, Google Play Music, iHeartRadio, Pocket Casts και Spotify, με ακόμα περισσότερες να προστίθενται τους επόμενους μήνες.

Το Android Auto προσθέτει επίσης την επιλογή να εμφανίζεται μια σύντομη προεπισκόπηση των μηνυμάτων, υπό την προϋπόθεση ότι το όχημά σας βρίσκεται σε πλήρη ακινησία. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα από το μενού της και μπορείτε επίσης να την απενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή. Αυτή η δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων υποστηρίζει μηνύματα SMS, MMS και RCS. Αυτό σημαίνει ότι είναι συμβατή με τα μηνύματα, το Hangouts και το WhatsApp, με περεταίρω επέκταση της υποστήριξης να σχεδιάζεται για το μέλλον.

Η Google αναφέρει ότι θα αναπτύξει αυτές τις νέες βελτιώσεις τις επόμενες ημέρες. Οι ενημερώσεις θα είναι διαθέσιμες για λήψη από το Google Play Store.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS