ΑρχικήUpdatesΤο Windows 10 Build 18290 φέρνει άριστο σχεδιασμό του Start Menu

Το Windows 10 Build 18290 φέρνει άριστο σχεδιασμό του Start Menu

Το σύστημα σχεδιασμού Windows Fluent Design ανέκαθεν μάγευε τους χρήστες των Windows 10. Τώρα οι εκπληκτικές αλλαγές στο σχεδιασμό υλοποιούνται και στο μενού της έναρξης.

Windows 10 fluent design

Στις δοκιμές του Windows 10 19H1 Build για τους χρήστες που επιθυμούν να δοκιμάζουν τις εκδόσεις προτού λανσαριστούν στην αγορά, η Microsoft έχει φέρει αυτή την αλλαγή σχεδιασμού στο μενού της έναρξης. Έχει αναδείξει τα μενού της ενέργειας και των χρηστών και πρόσθεσε εικονίδια για ευκολότερη αναγνώριση.

Εάν είστε εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Insider και έχετε εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση Windows 10 18290 Build, θα μπορείτε να δείτε τις αλλαγές στο μενού ενέργειας και στην οθόνη σύνδεσης.

Εκτός από τις προαναφερόμενες αλλαγές, η Microsoft έχει επίσης ενημερώσει τη λειτουργικότητα του εικονιδίου μικροφώνου που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Insider Build 18252. Νωρίτερα, έπρεπε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο για να μάθετε ποια εφαρμογή χρησιμοποιεί το μικρόφωνο, τώρα απλά μπορείτε να τοποθετήσετε το ποντίκι σας πάνω του για να εμφανιστεί η συγκεκριμένη πληροφορία. Επίσης, κάνοντας κλικ, ανοίγει τις ρυθμίσεις απορρήτου του μικροφώνου.

Με το νέο Insider Build, η Microsoft πρόσθεσε ένα φωτεινό θέμα για την Cortana και ενημέρωσε τη συνολική εμπειρία αναζήτησης. Η σελίδα προορισμού της πλατφόρμας είναι επίσης λίγο αλλαγμένη.

Ένα μοτίβο που ακολουθούν όλες οι εκδόσεις των Windows 10 19H1 Insider είναι οι συχνές ενημερώσεις σε Windows Search και στην Cortana. Στο Build 18267, είδαμε έναν ενισχυμένο τρόπο λειτουργίας για το ευρετήριο αναζήτησης των Windows που πρόσθεσε τη δυνατότητα αναζήτησης όλων των αρχείων και φακέλων για τα ερωτήματα αναζήτησης.

Δημοσιεύματα θέλουν τα Windows να χωρίζουν την Cortana από την αναζήτηση των Windows.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS