ΑρχικήinetBT Complete WiFi: Βελτιώστε το Wifi στο σπίτι σας με αυτές τις...

BT Complete WiFi: Βελτιώστε το Wifi στο σπίτι σας με αυτές τις κεραίες

Η υπηρεσία ονομάζεται BT Complete WiFi και πρόκειται για ένα σύστημα έξυπνων «δίσκων» που τοποθετούνται στο σπίτι σας, και ενισχύουν σημαντικά την ποιότητα του WiFi.

Τι είναι το Complete WiFi?

Πρόκειται για ένα broadband πακέτο που κυκλοφορεί από σήμερα, και στόχος του είναι να αφαιρέσει τα «νεκρά σημεία» του WiFi που υπάρχουν στον χώρο σας.

Complete WiFi

Τα router που χρησιμοποιούμε συχνά «ζορίζονται» να διατηρήσουν μία ενεργή σύνδεση με τους client τους όταν το σήμα είναι χαμηλό. Το χαμηλό σήμα μπορεί να προκύψει είτε λόγο μεγάλης απόστασης, ή λόγο πολλών εμποδίων, όπως μπορεί να είναι ένας τσιμεντένιος τοίχος. Έτσι, εάν το router σας βρίσκετε σε διαφορετικό χώρο από αυτόν που βρίσκεστε συνήθως, οι συσκευές σας υπολειτουργούν, καθώς η ταχύτητα τους είναι μειωμένη σε σχέση με αυτήν που είναι ικανές να πιάσουν.

Αυτό το πρόβλημα έρχεται να φτιάξει το BT Complete Wifi τοποθετώντας smart disks στους χώρους που το σήμα σας δεν είναι καλό. Οι δίσκοι του Complete WiFi λειτουργούν ως WiFi extenders, και αναμεταδίδουν το σήμα του router. Η αναμετάδοση τους σήματος γίνεται ως το ίδιο δίκτυο στο οποίο χρησιμοποιείται, και έτσι δεν χρειάζεται να μεταφέρεστε σε διαφορετικό WiFi access point όταν κινήστε μέσα στο σπίτι. Η «αναπήδηση» από κεραία σε κεραία γίνεται αυτόματα με γρήγορο και ομαλό τρόπο, χωρίς να είναι εμφανές στον χρήστη.

Ο Pete Oliver, γενικός διευθυντής της BT δήλωσε “Είναι η πρώτη φορά που μια εταιρεία εγγυάται ότι θα υπάρχει γρήγορα και αξιόπιστη σύνδεση WiFi στο σπίτι σας”, ενώ αργότερα πρόσθεσε ότι στην περίπτωση που ο εξοπλισμός της BT δεν ενισχύσει το σήμα του WiFi, θα υπάρξει αποζημίωση 20 δολαρίων, καθώς και ακύρωση της συνδρομής.

Η υπηρεσία μπορεί να βρεθεί εδώ

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS