ΑρχικήinetΑνακοίνωση συνεργασίας Foursquare με την Tripadvisor

Ανακοίνωση συνεργασίας Foursquare με την Tripadvisor

Το Foursquare,  ένα από τα αγαπημένα μας μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε σήμερα πως πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί συνεργασία με την Tripadvisor. Και οι δύο εφαρμογές που προσφέρουν υπηρεσίες σχετικά με την εύρεση τοποθεσιών, εστιατορίων, καφέ και άλλων δημοφιλών προορισμών βάσει αξιολογήσεων των χρηστών ξεκινούν μία νέα συνεργασία.

 foursquare tripadvisor

Η Tripadvisor θα χρησιμοποιεί το Pilgrim SDK του Foursquare, το οποίο κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2017, για να βοηθήσει τους χρήστες να έχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικές με την ώρα κατά την οποία οι ίδιοι βρίσκονται σε μία συγκεκριμένη τοποθεσία.

Από την αρχή της χρήσης του Foursquare έχουν σημειωθεί περισσότερα από 13 δις check-ins, τα οποία μαζί με τα analytics της εταιρείας δείχνουν την τεράστια χρήση της εφαρμογής και πως οι χρήστες έχουν προτίμηση να την χρησιμοποιούν βάσει του always-on location sharing. Για αυτόν τον λόγο, η εφαρμογή ειδοποιεί τον χρήστη με καινούριες προτάσεις κάθε φορά που μεταβάλλεται η τοποθεσία.

Το Pilgrim SDK σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες του Foursquare  δίνει τη δυνατότητα σε άλλες εφαρμογές να καταφέρουν να επικοινωνήσουν με τους χρήστες βάσει σχετικότητας των επιθυμιών τους και της τοποθεσίας τους. Ακριβώς αυτή την λειτουργία προσπαθεί να ενσωματώσει η Tripadvisor στην εφαρμογή της και αποτελεί τον λόγο της συνεργασίας τους.

Η Tripadvisor ανανεώνοντας την εφαρμογή και το επίσημο site της, ξεκίνησε να εστιάζει στο social-sharing και τις προσωπικές προτιμήσεις και αξιολογήσεις του κάθε χρήστη. Η Foursquare επαίνεσε την Tripadvisor για την προαναφερόμενη κίνησή της, συμβουλεύοντάς την να επαληθεύει πάντοτε τις κριτικές των users, ώστε να στοιχεία και οι πληροφορίες να παραμείνουν ακριβείς.

Ξεπερνώντας το μισό των δις χρηστών, εκτιμάται πως η Tripadvisor θα βοηθηθεί ιδιαίτερα από την συνεργασία της με την Foursquare.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS