15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Ανακοίνωση συνεργασίας Foursquare με την Tripadvisor

Το Foursquare,  ένα από τα αγαπημένα μας μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε σήμερα πως πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί συνεργασία με την Tripadvisor. Και οι δύο εφαρμογές που προσφέρουν υπηρεσίες σχετικά με την εύρεση τοποθεσιών, εστιατορίων, καφέ και άλλων δημοφιλών προορισμών βάσει αξιολογήσεων των χρηστών ξεκινούν μία νέα συνεργασία.

 foursquare tripadvisor

Η Tripadvisor θα χρησιμοποιεί το Pilgrim SDK του Foursquare, το οποίο κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2017, για να βοηθήσει τους χρήστες να έχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικές με την ώρα κατά την οποία οι ίδιοι βρίσκονται σε μία συγκεκριμένη τοποθεσία.

Από την αρχή της χρήσης του Foursquare έχουν σημειωθεί περισσότερα από 13 δις check-ins, τα οποία μαζί με τα analytics της εταιρείας δείχνουν την τεράστια χρήση της εφαρμογής και πως οι χρήστες έχουν προτίμηση να την χρησιμοποιούν βάσει του always-on location sharing. Για αυτόν τον λόγο, η εφαρμογή ειδοποιεί τον χρήστη με καινούριες προτάσεις κάθε φορά που μεταβάλλεται η τοποθεσία.

Το Pilgrim SDK σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες του Foursquare  δίνει τη δυνατότητα σε άλλες εφαρμογές να καταφέρουν να επικοινωνήσουν με τους χρήστες βάσει σχετικότητας των επιθυμιών τους και της τοποθεσίας τους. Ακριβώς αυτή την λειτουργία προσπαθεί να ενσωματώσει η Tripadvisor στην εφαρμογή της και αποτελεί τον λόγο της συνεργασίας τους.

Η Tripadvisor ανανεώνοντας την εφαρμογή και το επίσημο site της, ξεκίνησε να εστιάζει στο social-sharing και τις προσωπικές προτιμήσεις και αξιολογήσεις του κάθε χρήστη. Η Foursquare επαίνεσε την Tripadvisor για την προαναφερόμενη κίνησή της, συμβουλεύοντάς την να επαληθεύει πάντοτε τις κριτικές των users, ώστε να στοιχεία και οι πληροφορίες να παραμείνουν ακριβείς.

Ξεπερνώντας το μισό των δις χρηστών, εκτιμάται πως η Tripadvisor θα βοηθηθεί ιδιαίτερα από την συνεργασία της με την Foursquare.

 

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *