ΑρχικήinetΟι Χάρτες της Google μεταμορφώνονται σε κοινωνικό δίκτυο

Οι Χάρτες της Google μεταμορφώνονται σε κοινωνικό δίκτυο

Η Google μετατρέπει τους Χάρτες της σε ένα κοινωνικό δίκτυο. Η επιχείρηση έχει εδώ και πολύ καιρό μια λειτουργία αξιολογήσεων, που την ονομάζει “Τοπικοί Οδηγοί”, όπου οι χρήστες ενθαρρύνονταν να δημοσιεύουν φωτογραφίες και να μοιράζονται σχόλια σχετικά με τα μέρη που επισκέφτηκαν.

Χάρτες

Επιπλέον η Google σας αφήνει να ακολουθήσετε τους “Τοπικούς Οδηγούς” που θεωρείτε σαν αξιόλογους, ώστε να μπορείτε να δείτε τις συστάσεις τους και για άλλα μέρη που έχουν πάει. Αν σας αρέσει αυτό που είπε το πρόσωπο X, τότε είναι λογικό να θέλετε να δείτε την γνώμη του για τα άλλα τοπικά εστιατόρια, μπαρ, πάρκα, ξενοδοχεία κλπ. Είναι ένα είδος FourSquare / Yelp. Η Google έχει τα δεδομένα, έχει τους χρήστες και είναι πιθανό να χρησιμοποιείτε ήδη τους Χάρτες από τις δύο αυτές εφαρμογές.

Σύμφωνα με δήλωση της Google “Οι άνθρωποι στην περιοχή Μπανγκόκ, Δελχί, Λονδίνο, Πόλη του Μεξικού, Νέα Υόρκη, Οσάκα, Σαν Φρανσίσκο, Σάο Πάολο και Τόκιο θα δουν σύντομα τους “κορυφαίους Τοπικούς οδηγούς” να εμφανίζονται στην καρτέλα “Για εσάς” στην εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα “Χάρτες” . Όταν ακολουθείτε έναν από αυτούς τους Τοπικούς Οδηγούς, οι συστάσεις τους θα εμφανιστούν στους Χάρτες της Google, μόνο σε εσάς,  ώστε να μπορείτε να εμπνευσθείτε από ιδέες για πράγματα που πρέπει να κάνετε και μέρη για να πάτε”.

Η νέα λειτουργία δεν είναι ακόμα ενεργή, τουλάχιστον στη συσκευή μας, αλλά η Google λέει ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS