ΑρχικήinetΕγκαινιάστηκε επίσημα το Exodus 1 «Blockchain Smartphone» της HTC

Εγκαινιάστηκε επίσημα το Exodus 1 «Blockchain Smartphone» της HTC

blockchainΗ HTC, η κατασκευάστρια εταιρεία κινητών τηλεφώνων ξεκίνησε τελικά την κυκλοφορία του πρώτου blockchain smartphone με την ονομασία “Exodus 1”. Η συσκευή ανακοινώθηκε αρχικά τον Μάιο, οπότε και πήραμε μία πρώτη γεύση.

Ωστόσο μπορείτε να το αγοράσετε μόνο μέσω cryptocurrencies όπως τα Bitcoin και Ethereum. Έτσι, η συσκευή θα σας κοστίσει 0.15 BTC ή 4.78 ETH, τα οποία ισούνται με 960 USD. Το Exodus 1 είναι έτοιμο για προπαραγγελία προς το παρόν και θα αρχίσει να κυκλοφορεί κάποια στιγμή μέσα στον Δεκέμβριο.

Το blockchain smartphone, έχει ένα τμήμα που αποσπάται για πρόσθετη ασφάλεια. Για την περίπτωση απώλειας, κλοπής ή λανθασμένης εισαγωγής κωδικών, η HTC έχει δημιουργήσει έναν μηχανισμό ανάκτησης social key.

Οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν τα στοιχεία ανάκτησης, με αξιόπιστα άτομα που θα πρέπει να κατεβάσουν μια εφαρμογή διαχείρισης κλειδιών. Χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο μυστικής κοινής χρήσης, η HTC θα στείλει τις πληροφορίες σε κάποιο από αυτά τα άτομα και θα το χρησιμοποιήσει αργότερα.

Το HTC Exodus 1 είναι επίσης ανοικτό για τρίτους προγραμματιστές, ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους εφαρμογές key και wallet. Όσον αφορά τις προδιαγραφές, το τηλέφωνο διαθέτει οθόνη HD 6 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 18: 9. Έχει οπίσθια διπλή κάμερα 16MP και διπλή πρόσθια κάμερα 8MP με δυνατότητες όπως εφέ bokeh και πλήρη καταγραφή βίντεο 4K σε 60 FPS.

Η συσκευή τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Snapdragon 845 της Qualcomm και έχει 6GB μνήμης RAM, δυνατότητα αποθήκευσης 128GB και μπαταρία 3.500 mAh. Το κινητό λειτουργεί με Android Oreo και είναι ανθεκτικό στη σκόνη αλλά και στο νερό, με βαθμό IP68.

Αυτή η συσκευή είναι διαθέσιμη για ορισμένους καταναλωτές σε 34 χώρες σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Σιγκαπούρης και του Χονγκ Κονγκ. Ωστόσο, δεν θα γίνει διαθέσιμη στην Κίνα, καθώς η χώρα έχει κανόνες που απαγορεύουν την συναλλαγή cryptocurrencies.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS