ΑρχικήinetΗ Samsung εργάζεται σε ένα αναδιπλούμενο laptop με ευέλικτη οθόνη

Η Samsung εργάζεται σε ένα αναδιπλούμενο laptop με ευέλικτη οθόνη

Samsung

Οι αναδιπλούμενες οθόνες, πρόκειται να είναι το επόμενο μεγάλο θέμα στον χώρο της τεχνολογίας, που ξεκίνησε με τα αναδιπλούμενα smartphones τα οποία μπορούν να μετατραπούν σε tablet.

Εταιρείες όπως η Microsoft, η Apple, η Huawei και η Xiaomi εργάζονται ήδη σε πτυσσόμενες συσκευές, ενώ η Samsung αναμένεται να αποκαλύψει το αναδιπλούμενο smartphone της – το Galaxy X ή F, όπως φημολογείται – κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος.

Αλλά η Samsung μόλις επιβεβαίωσε ότι δουλεύει επίσης πάνω σε ένα αναδιπλούμενο φορητό υπολογιστή με ευέλικτη οθόνη.

Ο Lee Min-Cheol της Samsung δήλωσε: “Όπως και στα αναδιπλούμενα smartphones, η Samsung συνεργάζεται με κατασκευαστές οθόνης, για να αναπτύξει φορητούς υπολογιστές με πτυσσόμενες οθόνες, που δεν θα διπλώνουν απλώς μέσα έξω, αλλά θα δημιουργήσουν μία νέα εμπειρία για το χρήστη.”

Επιβεβαίωσε επίσης ότι η εταιρεία συνεργάζεται ήδη με άλλους κατασκευαστές πάνελ (κατά πάσα πιθανότητα την LG) για την ανάπτυξη μεγάλων οθονών AMOLED γι’ αυτούς τους φορητούς υπολογιστές.

Ο Min-Cheol πρόσθεσε ότι η εταιρεία συνεργάζεται επίσης με αυτούς τους κατασκευαστές για την παραγωγή εύκαμπτων οθονών AMOLED για τα επερχόμενα πτυσσόμενα κινητά της τηλέφωνα.

Εν τω μεταξύ, άλλες εταιρείες, όπως η Lenovo, φημολογείται επίσης ότι δουλεύουν σε ένα πτυσσόμενο φορητό υπολογιστή και η Microsoft από την άλλη πλευρά, εξακολουθεί να αποκαλύπτει υποδείξεις, ότι μια πτυσσόμενη συσκευή Surface είναι καθ’ οδόν.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες διαθέσιμες σχετικά με το πτυσσόμενο φορητό υπολογιστή της Samsung, αλλά ενδέχεται να έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε περισσότερα στο Samsung Developer Conference στο Σαν Φρανσίσκο, το οποίο ξεκινά στις 7 Νοεμβρίου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS