ΑρχικήinetΗ Apple θα λανσάρει μια διάφανη θήκη για το iPhone XR

Η Apple θα λανσάρει μια διάφανη θήκη για το iPhone XR

Δεδομένης της χαμηλότερης τιμής του, το iPhone XR είναι το πιο αναμενόμενο iPhone 2018, με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα στις πρώτες αγορές.

Και όπως αποδεικνύεται, όσοι θέλουν να αγοράσουν τη συσκευή μπορεί επίσης να έχουν την δυνατότητα να ξοδέψουν για κάτι επιπλέον, καθώς η Apple ετοιμάζει μια διάφανη θήκη για αυτό το μοντέλο που θα μπορούσε να κυκλοφορήσει την Παρασκευή επίσης.

iPhone

Η διάφανη θήκη για το iPhone XR εντοπίστηκε σε επίσημο δελτίο τύπου που δημοσίευσε η Apple. Παραδόξως, ωστόσο, δεν ήταν το δελτίο τύπου που η Apple κυκλοφόρησε παγκοσμίως, αλλά μόνο εκείνο που δημοσιεύτηκε στην αυστραλιανή ιστοσελίδα.

Το δελτίο τύπου αποκαλύπτει ότι “τα εξαρτήματα σχεδιασμένα από την Apple για το iPhone XR, συμπεριλαμβανομένης μιας διάφανης θήκης, θα είναι διαθέσιμα ξεκινώντας από την τιμή των $ 55″, γεγονός που μας κάνει να πιστεύουμε ότι αυτό το αξεσουάρ μπορεί να πωλείται μόνο σε επιλεγμένες αγορές.

Ένα report που δημοσιεύθηκε από την 9to5mac δείχνει ότι η διάφανη θήκη της Apple θα φαινόταν ακριβώς όπως μια κλασσική διάφανη θήκη, οπότε μπορεί να μην υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο για να σας πείσει να την αγοράσετε. Περιττό να πούμε ότι θα υπάρχουν εκατοντάδες τέτοιων μοντέλων σε όλο τον κόσμο και ειδικά στην Κίνα, με τιμές προφανώς πολύ χαμηλότερες από τις τιμές της Apple.

Σε αυτό το σημείο, μια διάφανη θήκη για ένα iPhone XS κοστίζει οπουδήποτε από μερικά δολάρια μέχρι και $ 100 σε ιστοσελίδες όπως το eBay.

Το νέο iPhone XR της Apple θα είναι διαθέσιμο σε πολλά χρώματα, οπότε είναι λογικό για την εταιρεία να κυκλοφορήσει μια διάφανη θήκη. Με αυτόν τον τρόπο, η συσκευή μπορεί να προστατευτεί και το χρώμα μπορεί ακόμα να παρατηρηθεί για να το διακρίνει από τα μοντέλα της προηγούμενης γενιάς.

Εάν αυτό κάνει κάποια διαφορά, οι διάφανες θήκες για το iPhone XR είναι ήδη διαθέσιμες για πώληση από άλλους εμπόρους λιανικής πώλησης και κοστίζουν σχεδόν το μισό από αυτό πρόκειται να θα ζητήσει η Apple για τη δική της έκδοση.

Το iPhone XR θα ξεκινήσει να στέλνετε στους πρώτους πελάτες στις 26 Οκτωβρίου. Η τιμολόγηση ξεκινά στις 749 δολαρίων στις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε μπορεί να καταλήξετε να ξοδεύετε περίπου 800 δολάρια εάν θέλετε και την διάφανη θήκη.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS