Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;
infosec

Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;

Στην αρχή, το iOS 12 φαινόταν να είναι ένα πιο πετυχημένο update από το iOS 11, αλλά όπως αποδεικνύεται, η...
Read More
infosec rapidalert

5η θέση για την Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2018

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε η Εθνική ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security...
Read More
infosec

Εκδήλωση «Απόρρητο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου

H Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet), διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση...
Read More
infosec

Κι άλλο σφάλμα διαχείρισης αρχείων επηρεάζει το Windows 10 October Update

Από τότε που κυκλοφόρησε το Windows 10 October update 2018, τα πράγματα έχουν πάει αρκετά άσχημα για τους χρήστες των...
Read More
infosec

Ο γονικός έλεγχος της Apple επιτρέπει την αναζήτηση πορνογραφικού και βίαιου υλικού

Οι γονικοί έλεγχοι της Apple στο iOS 12 είναι μάλλον ασυνεπείς: ορισμένοι όροι που αφορούν στο σεξ είναι μπλοκαρισμένοι, αλλά...
Read More
Latest Posts

Η Apple μπλοκάρει τις υποβαθμίσεις από iOS 12 σε iOS 11

Η Apple μόλις κυκλοφόρησε το iOS 12.0.1 και σύμφωνα με την τυπική προσέγγιση της εταιρείας, δεν είναι πλέον δυνατή η υποβάθμιση στην προηγούμενη μεγάλη έκδοση του iOS.

apple blocks ios downgrades

Ο τεχνολογικός γίγαντας αποκλείει τις υποβαθμίσεις σε παλαιότερα iOS, όταν λανσάρει την πρώτη ενημέρωση σε μεγάλες εκδόσεις. H έκδοση iOS 12.0.1 αποτελεί το συγκεκριμένο ορόσημο για το iOS 12, μετά την αρχική διάθεση στο κοινό τον περασμένο μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι τα iPhones και τα iPads που έχουν ενημερωθεί σε iOS 12.0.1 δεν μπορούν πλέον να υποβαθμιστούν σε iOS 11 εάν προτιμάτε την παλαιότερη έκδοση περισσότερο. Ωστόσο, επιτρέπονται ακόμη υποβαθμίσεις στο iOS 12.

Σύμφωνα με δεδομένα τρίτων, η προσαρμογή των χρηστών στο iOS 12 δεν πηγαίνει ακριβώς όπως αναμενόταν, αν και οι αριθμοί φαίνεται να είναι λίγο μεγαλύτεροι σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Το iOS 12 είναι ήδη εγκατεστημένο σε περισσότερες από το 50% των ενεργών συσκευών, αλλά αυτό είναι μια σημαντική πτώση σε σχέση με τις προηγούμενες ενημερώσεις iOS που επωφελήθηκαν από την ταχύτερη προσαρμογή κατά τις πρώτες εβδομάδες διαθεσιμότητας.

Η Apple δεν έχει ενημερώσει ακόμα τα επίσημα στοιχεία της και τα ποσοστά προσαρμογής του iOS εξακολουθούν να δείχνουν τα δεδομένα της 3ης Σεπτεμβρίου, όταν το iOS 11 ήταν η τελευταία έκδοση της διαθέσιμης πλατφόρμας.

Η Apple προφανώς αναμένει πως οι περισσότερες συσκευές θα ενημερωθούν σε iOS 12.0.1 το συντομότερο δυνατόν, ειδικά επειδή έχει συμπεριλάβει διορθώσεις που βελτιώνουν την απόδοση της αρχικής έκδοσης που λάνσαρε τον Σεπτέμβριο. Για παράδειγμα, το iOS 12.0.1 διορθώνει ένα πρόβλημα φόρτισης στο iPhone XS, καθώς η Apple ισχυρίζεται ότι ορισμένες μονάδες δεν φορτίζονται κατά την σύνδεση τους. Υπάρχουν επίσης βελτιώσεις για το Wi-Fi, με την εταιρεία να εξηγεί ότι αυτή η ενημερωμένη έκδοση «επιλύει ένα πρόβλημα που έκανε τα iPhone XS να χρησιμοποιούν ένα δίκτυο Wi-Fi στα 2.4GHz αντί για 5GHz».

Μπορείτε να κατεβάσετε το iOS 12.0.1 αυτή τη στιγμή σε οποιοδήποτε υποστηριζόμενο iPhone και iPad, αλλά αν σκοπεύετε να επιστρέψετε στο iOS 11, καλύτερα να περιμένετε μέχρι να λάβετε την τελική απόφαση.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *