ΑρχικήinetΤα Surface Pro 6 και Surface Laptop 2 κυκλοφορούν σύντομα

Τα Surface Pro 6 και Surface Laptop 2 κυκλοφορούν σύντομα

Η Microsoft φημολογείται ότι στις 2 Οκτωβρίου θα μας παρουσιάσει το νέο Surface Pro 6 και Surface Laptop 2 οπότε όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις δύο συσκευές βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αρχικά, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι περισσότερες αναβαθμίσεις στα δύο μοντέλα θα πραγματοποιηθούν στο εσωτερικό, εφόσον από άποψη εμφάνισης, οι νέες γενιές θα είναι ταυτόσημες με τους προκατόχους τους.

Παρά τις φήμες, το USB-C δεν θα προσφέρεται στα νέα μοντέλα, καθώς η Microsoft εξακολουθεί να μην είναι έτοιμη να αγκαλιάσει αυτό το χαρακτηριστικό.

Surface

Η Microsoft ετοιμάζει επίσης εδώ και αρκετό καιρό ένα μαύρο Surface, το οποίο ίσως τώρα δει το φως της δημοσιότητας, χωρίς βέβαια να έχουμε κάποια επιπλέον πληροφορία σχετικά με αυτό.

Όπως προαναφέραμε οι περισσότερες αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στο εσωτερικό. Συγκεκριμένα, το Surface Laptop 2 θα τροφοδοτείται από τετραπύρηνο SoC (1.6GHz clock 1,6 GHz, μέγιστο 3,6 GHz) Intel Core i5-8250U σε συνδυασμό με 8GB RAM και αποθήκευση SSD 128GB – οι εκδόσεις RAM 4GB δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες.

Το Surface Pro 6, ωστόσο, θα προσφέρει και την εναλλακτική με τον επεξεργαστή Intel Core m3 σε συνδυασμό με μνήμη RAM 4GB. Θα προσφέρεται επίσης μια επιλογή τσιπ Intel Core i7, αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές για τη γενιά και οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν μέχρι 16GB RAM και 1TB αποθήκευσης.

Η τιμολόγηση αναμένεται να είναι η ίδια με αυτή της τρέχουσας γενιάς.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS