ΑρχικήinetΗ μπαταρία Apollo Ultra Fast USB-C επιτυγχάνει φόρτιση σε 20 λεπτά

Η μπαταρία Apollo Ultra Fast USB-C επιτυγχάνει φόρτιση σε 20 λεπτά

μπαταρίαΗ Elecjet δημιούργησε μία μπαταρία γρήγορης φόρτισης USB-C, από  γραφένιο, η οποία κυκλοφόρησε από την Kickstarter αυτήν την εβδομάδα και μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε 20 λεπτά. Η μπαταρία, είναι τώρα διαθέσιμη μέσω του Kickstarter με δωρεές που ξεκινούν από 49$ ή 36£. Οι δημιουργοί του εξηγούν περισσότερα σχετικά με τις προδιαγραφές της μπαταρίας και την τεχνολογία γρήγορης φόρτισής της.

Το Apollo είναι το πρώτο φορητό πακέτο μπαταριών στον κόσμο που χρησιμοποιεί σύνθετη μπαταρία με γραφένιο και τεχνολογία USB C PD. Υποστηρίζει φόρτιση στα 60W, πράγμα που σημαίνει ότι μια μπαταρία χωρητικότητας 6000mAh, μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε περίπου 20 λεπτά, αν χρησιμοποιείτε τον προσαρμογέα USB-C 60W. Το Apollo υποστηρίζει το πρωτόκολλο Power Delivery 3. Δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας έναν ξεχωριστό προσαρμογέα, επειδή είναι συμβατό με προσαρμογείς τροφοδοσίας USB C των Nintendo Switch, Apple MacBook, Lenovo laptop, Dell laptop ή laptop HP.

Εκτός αυτού, το Apollo υποστηρίζει θύρα 40W USB C PD, πράγμα που σημαίνει ότι υποστηρίζει την γρήγορη φόρτιση του τελευταίου iPhone 8 ή του iPhone X ή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης υποστηρίζει τη φόρτιση στο Apple MacBook σας. Το Apollo πραγματοποιεί για πρώτη φορά παγκοσμίως την εφαρμογή του γραφενίου σε κινητό πακέτο μπαταρίας (σύνθετο Graphene που παρέχεται από το CellsX). Με βάση την ίδια χωρητικότητα και το ίδιο ρεύμα φόρτισης, το στοιχείο με σύνθετο υλικό από γραφένιο έχει πολύ μικρότερη εσωτερική αντίσταση και έχει καλύτερη αγωγιμότητα. Ως εκ τούτου, η αύξηση της θερμοκρασίας είναι χαμηλότερη κατά τη διάρκεια της σούπερ γρήγορης φόρτισης, επομένως είναι ασφαλέστερη και δεν θα δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα με υπερθέρμανση.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε μια δωρεά ώστε να είστε ένας από τους πρώτους που θα λάβουν τη μπαταρία USB-C γρήγορης φόρτισης από γραφένιο, μεταβείτε στη σελίδα της καμπάνιας για τη συλλογή χρημάτων της Apollo στο Kickstarter.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS